maanantai 10. elokuuta 2015

Yli-innokkuutta ilmassa

Täällä ilmoittautuu yksi yli-innokas hääsuunnittelija!

Olen ihmisenä sellainen, joka innostuu helposti asioista ja elää niitä täysillä - ainakin hetken aikaa. Kihlauksesta on nyt vähän yli viikko ja olen ehtinyt jo moneen kertaan suunnittelemaan mielessäni häät pienintä yksityiskohtaa myöten. Kuten arvata saattaa, myös mieli muuttuu nopeaan tahtiin sitä mukaa kun ihania ideoita tulee vastaan. Olen puhunut ideoistani ja ajatuksistani niin avopuolisolleni, siskolleni kuin työkavereillenikin, ja tullut siihen tulokseen että vaikka kaikki ovatkin iloisia kihlauksestamme, ei ketään muuta vielä tässä vaiheessa kiinnosta se, millaiset pöytäkoristeet häihin tulee tai mitä ohjelmanumeroita häissä nähdään. Ja ymmärrän tämän kyllä hyvin - edes päivämäärää ei ole vielä päätetty, joten kuka jaksaa vielä miettiä kaikkia näitä asioita?

Kuva

Kun lähipiiristä en saanut tarpeeksi kaipaamaani vastakaikua hääsuunnitelmilleni, päädyin selailemaan Pinterestiä ja hääaiheisia nettisivuja ja blogeja. Muiden hääblogeja ja suunnitelmia ja kokemuksia oli ihana lukea, ja ideoiden määrä vain kasvoi entisestään. Ajatus blogin perustamisesta on pyörinyt mielessäni jo pidemmän aikaa, ja kun sopiva aihepiiri löytyi niin miksipä ei! Win-win situation, lähipiirin ei enää (lue: vielä) tarvitse kuunnella juuri ollenkaan (lue: niin paljon) häähössötystä. Voin rauhassa ideoida täällä blogissa ja myöhemmin sitten kysyä lähipiirin mielipiteitä - sitten kun ne ovat oikeasti ajankohtaisia.

Kuva
Hääsuunnittelut ovat minulla siis jo kovassa käynnissä, tässä vaiheessa tosin vielä ajatuksen tasolla kun häiden tarkkaa ajankohtaakaan ei ole vielä päätetty.

Kiinnostaisikin tietää, missä vaiheessa muut ovat aloittaneet häiden suunnitellun ja ideoinnin, ja milloin näitä suunnitelmia on sitten alettu konkreettisesti toteuttaa käytännössä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti