perjantai 14. elokuuta 2015

Me kaksi

Ajattelin hieman avata enemmän aihetta, eli kuka (tai ketkä) tämän blogin takana ovatkaan..

Minä olen 23-vuotias neitonen Etelä-Karjalasta, Matias on minua kolme vuotta vanhempi. Olemme molemmat kotoisin Etelä-Karjalasta, ja siellä olemme tavanneetkin. Noin vuosi sitten muutimme kuitenkin töiden perässä pääkaupunkiseudulle ja täällä asustelemme edelleen.


Olemme olleet yhdessä tässä vaiheessa pari vuotta, ja alusta asti juttu on tuntunut oikealta. Aiemmin olisin ajatellut että kihlaus vajaan kahden vuoden yhdessäolon kuulostaa hätäiseltä, mutta meidän tilanteessa se ei tunnu lainkaan siltä - päinvastoin. Jos joku tuntuu oikealta niin tämä! Toisaalta, olemme tunteneet Matiaksen kanssa jo pidemmän aikaa, vuodesta 2011, joten toinen oli jo entuudestaan jonkun verran tuttu.

Oliver
Olemme molemmat sosiaalisia tyyppejä ja meillä on paljon kavereita, mutta vietämme myös paljon aikaa kotona. Helmikuussa 2015 meille muutti pitkän haaveilun jälkeen shetlanninlammaskoira Oliver, jonka kanssa myös osa vapaa-ajasta kuluu.

Itseäni kuvailisin melko äkkipikaiseksi innostuja-tyypiksi. Kiihdyn nollasta sataan hetkessä, välillä ehkä jopa hieman heppoisin perustein. Innostun myös asioista intohimoisesti aina hetkellisesti, viimeisimpiä innostuksia ovat olleet mm. Skip-Bo pelin pelaaminen puhelimella, aikuisten värityskirjat ja nyt viimeisimpänä luonnollisesti häiden suunnittelu.
 
Olemme Matiaksen kanssa hyvin samanlaisia, mutta toisaalta taas kuin yö ja päivä. Jaamme samat arvot ja mielipiteet tärkeissä asioissa, mutta pienistä asioista saamme väittelyn aikaiseksi useinkin. Ehkä tämä juuri osaltaan pitää kipinän yllä! Jos kuvailen itseäni äkkipikaiseksi, niin Matias on kaikkea muuta ja tasapainottaa minua sopivasti, eikä hermostu kaikista oikuistani. Ainoat asiat, mistä olen nähnyt Matiaksen hermostuvan, ovat urheilu ja törttöilijät liikenteessä!

2 kommenttia:

 1. Oi ihana pari ja ihana blogi, laitankin lukulistalle!
  Onnea paljon häiden suunnitteluun, nauti siitä, vaikka se välillä stressaakin.
  Eikä pari vuotta seurustelua ole vähän, me olemme olleet yhdessä kolme vuotta ja meidät vihittiin kaksi viikkoa sitten. Sillä ei ole väliä, kuinka kauan on ollut yhdessä, jos ihminen vain on se oikea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kun jäät lueskelemaan! :)

   Olet kyllä aivan oikeassa siinä, että ei sillä ole väliä kuinka kauan on ollut yhdessä, jos toinen on se oikea! Ja senhän huomaa kun on löytänyt sen oikean :)

   Poista