maanantai 9. tammikuuta 2017

Kaason ja morsiusneitojen puvut Tallinnasta

Viime viikonloppuna suuntasimme äidin, siskon, serkkujen ja serkkujen äidin kanssa Tallinnaan mekko-ostoksille. Suunnitelmana oli katsella hääpukua minulle ja myös kaasolle ja morsiusneidoille pukuja häitä varten. Kokonaisuudessaan reissu oli todella onnistunut ja ensin ajattelin kertoa teille morsiusneitojen puvuista.

Olin etukäteen katsonut valmiiksi juhlapukuliikkeitä läpi ja erityisesti Dresshousen valikoima herätti mielenkiinnon, joten suuntasimme sinne katselemaan pukuja kaasolle ja morsiusneidoille. Kirjoittelin ajatuksia heidän puvuistaan viimeksi täällä, joten niiden ajatusten mukaan lähdettiin metsästämään mekkoja teemaväreissämme valkoinen, nude, vaaleanpunainen ja harmaa.

Dresshouse sijaitsee noin 10 minuutin päässä Tallinnan ydinkeskustasta. Liike on pienellä kadulla josta sitä ei kyllä varmasti vahingossa bongaisi, mutta onneksi olin katsonut liikkeen sijainnin etukäteen! Liike oli todella valoisa ja siisti. Pukuja oli todella paljon arkisesta todella juhlavaan, kaikissa väreissä ja pituuksissa. Hinnat olivat edullisia, sekä lyhyiden että pitkien iltapukujen hinta vaihtelee 45 eurosta noin 150 euroon. Palvelua liikkeessä ei oikeastaan saanut vaan myyjä oli takahuoneessa lähes kokoajan, mutta meitä se ei haitannut koska halusimme itse katsella porukalla pukuja.

Lähdimme käymään läpi pukuja ja oikean tyylisiä löytyikin sovitukseen paljon. Kaikki tytöt ovat pienikokoisia mutta silti pukuja löytyi ihan hyvin. Annoin tytöille vapaat kädet mutta he itse miettivät paljon pukujen yhteensopivuutta ja kaikille löytyikin aivan ihanat puvut jotka vieläpä sopivat ihanasti yhteen. Kuten aikaisemmin mainitsin, minä olin valmistautunut maksamaan tyttöjen puvut (etenkin kun hinnat olivat niin edulliset!), mutta äitini halusi maksaa siskoni puvun ja serkkujen äiti heidän pukunsa.

Morsiusneidoilla on harmaa pitkät puvut, joissa on laskeutuva helma. Näiden hinnat oli 45-50 euroa. Kaasolla on vaaleanpunainen/nude, merenneitomallinen pitsipuku jonka hinta oli 75 euron luokkaa. Tytöt tykkäsivät mekoistaan todella paljon ja minusta ne ovat aivan täydelliset! Kaikkien mekot pitää vielä lyhentää helmasta ja morsiusneitojen puvuista pitää myös lyhentää olkaimia että istuvat paremmin yläosasta. Pukujen koot vastasivat mielestäni hyvin Suomen kokoja. Lisäksi esimerkiksi näissä molemmissa harmaissa puvuissa oli takana joustava osio, jonka ansiosta puvut sopivat monen kokoiselle!

kaason mekko tallinna


Eikö olekin kauniit puvut ja ihanat tytöt? Ihan mahtavaa kun on taas yksi asia minkä voi vetää yli to do-listalta. Nyt kun alkaa pikkuhiljaa iskeä päälle myös se totuus että häät ovat tosiaankin jo tänä vuonna!

Juhlapukuliike Tallinnassa
Dresshouse
Maakri 19/21
Tallinn 10145
Viro

Miten teidän morsiusneidot ja kaaso pukeutuu? Joko on mekot hankittuna?

19 kommenttia:

  1. Wauu ompa ihania!! Ja edullisia :) pitääkin pitää tämä paikka korvan takana, jos tuntuu, että kaasoille ei suomesta meinaa mitään löytyä :) odotan myös juttua hääpuvuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli kyllä niin ihanat ja hintakin oli kohdillaan, suosittelen ehdottomasti!
      Hääpuvuista tulossa sitten seuraavaksi juttua! :)

      Poista
  2. Todellakin upeat puvut! Kauhee hinku tuli päästä shoppailemaan itselleenkin tuollaisia upeita mekkoja! Enkä malta odottaa postausta siitä, mitä mahdollisesti sinulle löytyi Tallinnasta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puvut on kyllä aivan ihanat, sinne vaan shoppailemaan jos Tallinnaan päin on menoa! :)
      Hihii, seuraavaksi kerron tosiaan kokemuksia hääpukusovituksista Tallinnassa.. ;)

      Poista
  3. Hyvä että reissu tuotti tulosta! Oon itsekin selaillut samaisa sivua ja haaveillut etenkin tuosta vasemman puoleisesta harmaasta<3 Omatkin kaasot laitto eilen tilaukseen mekkonsa, tosin toisesta nettikaupasta, laitan sit aiheesta postausta kun saapuvat ja havaitaan hyviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kyllä aivan ihania pukuja, olisi varmasti minullekin löytynyt jotain jos olisin jaksanut sovitella. :) Tällä kertaa keskityttiin kuitenkin näihin ja hyvä että ne löytyivät!
      Odottelen innolla postausta sinunkin kaasojen mekoista!

      Poista
  4. Ihana yhteinen shoppailureissu teillä Tallinnaan. :) Huikeeta, että mekko löyty! Ja nuo mekot on todella hienoja ja mun mielestä kyllä aika edulliseen hintaan.

    Saako muuten udella, miten sulla kaasot ja morsiusneidot eroaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mahtava reissu ja ihanaa kun mekot löytyi! :)

      Kaasot ja morsiusneidot eroaa oikeastaan niin että kaaso on se joka on vastuussa esim. polttareiden järjestämisestä ja morsiusneidot on sitten hänen apuna. Myös häissä kaason on varmasti enemmän vastuussa siitä että kaikki toimii kokonaisuutena ja delegoi tehtäviä morsiusneidoille. :)

      Poista
  5. Onpas upeat mekot! Erityisesti värit on omaan silmään aivan ihanat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Nämä on kyllä aivan ihanat ja sopii meidän häiden teemaväreihin täydellisesti :)

      Poista
  6. Tosi upeat mekot! Meillä mun kaaso, eli pikkusisko, on vähän hassua kokoa, kun on pieni 162cm, 52kg mutta on kuitenkin kurvikas, joten sopivaa mekkoa ei löytynyt. Meidän piti teettää ensin Jyväskylässä mekko hänelle, mutta ompelija ei ollut innokas vastailemaan mihinkään, joten äkkiä Tuhkimotarinan Heidiin yhteys ja Heidillä ja Eevalla oli heti ensitapaamisesta asti niin selkeät visiot, että teetettiin täydellisesti istuva mekko sitten Tuhkimotarinassa. Hinta oli kyllä reippaasti yli budjetin, mutta ajattelin, että sisko kyllä ansaitsi kaiken ja maksettiin vanhempien kanssa puoliksi mekko :)

    Täytyypä käydä tuolla mekkoliikkeessä, ihanilta näyttää nuo mekot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, minunkin mielestä nämä on aivan ihanat! :)

      Kummallista tuo ensimmäisen ompelijan toiminta mutta ihan mahtavaa että Heidi hoiti sitten homman kotiin ja siskosi sai täydellisen mekon! :)

      Poista
  7. Miten noissa koot piti paikkaansa? Mietin että jos netistä tilaisi. Oliko materiaalit hyviä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuin tuossa kirjoittelinkin niin mielestäni koot vastasivat hyvin Suomen kokoja :) lisäksi osassa pukuja on sellainen joustava selkäosa joka antaa periksi jonkun verran. Harmaat mekot ovat kokoa XS ja vaaleanpunainen muistaakseni S tai M. Laadut olivat mielestäni myös hyviä, ei tullut sellaista 'halpaa' fiilistä.

      Poista
  8. Olen juurikin tuosta keskimmäisestä haaveillut valkoisena häämekoksi ja harkinnut tilaamista netistä, mutta pituus jännittää. Lähetin mailiakin liikkeeseen ja kysyin mittoja mutta vastausta ei ole kuulunut. Kuinka pitkä kaasosi on? Olen itse 174cm ja pelkään, että on lyhyt minulle vaikkei ole tarkoitus laittaa korkoja. Kiitos jo etukäteen avusta! :)

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voi tuo sopisi valkoisena varmasti hääpuvuksi tosi hyvin! :) kaasoni on vain hieman yli 160cm pitkä, mutta mekko oli hänelle TODELLA pitkä eli sitä pitää lyhentää paljon. Uskoisin siis että pituus voisi hyvinkin riittää sinullekin! Jos haluat niin voin toki pyytää siskoani mittaamaan mekon pituuden!

      Poista
    2. Ehkä se pituus voisi sitten riittää. Mekon pituuden mittaaminen auttaisi kyllä paljon, kiitos! :)

      -Laura

      Poista
  9. Aivan ihana putiikki, Iso Kiitos vinkistä. Tuli tosi tarpeeseen, nyt kun häihin enää kk ja puku vielä ostamatta!!
    Tiedätkö muuten onko Dresshouse vielä samoissa tiloissa vai onkohan liike muuttanut tai onkohan niillä enemän kuin yksi liike? Nettisivuilla mielesäni osoitteen kerrotaan olevan Estonia puiestee 1 eli keskustaan sijoittuis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aivan ihana ja täältä löytyi lopulta myös toiselle kaasolleni mekko!
      Nykyään liike on tosiaan kuuleman mukaan muuttanut eli on eri osoitteessa kuin aikaisemmin! :)
      Pahoittelut että vastaus tulee näin myöhään, en olekaan täällä vanhan blogin puolella käynyt aikoihin!

      Poista