maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 luetuimmat blogitekstit

Nyt kun ollaan eletty jo pari päivää vuotta 2017, ajattelin että olisi kiva vielä vähän katsella takaisin vuoteen 2016. Keräsin yhteenvetona viime vuoden viisi luetuinta postausta yhteen teille luettavaksi. Oli myös itselle tosi mielenkiintoista katsoa, mitkä tekstit ovat kiinnostaneet eniten lukijoita ja joukosta löytyikin melko erilaisia postauksia.


Viidenneksi luetuin postaus blogissani vuoden 2016 aikana on hiljattain julkaisemani esittely Save the date-kutsuistamme. Kutsut lähtivät matkaan hieman ennen joulua ja esittelin ne nopeasti myös blogissa. Toteutimme kutsut minimibudjetilla alusta loppuun asti itse tehden!


Neljännellä sijalla listalla on kirjoitukseni ensimmäisestä hääpukusovituksestani Espoon Zazabella Outletissa. En ollut ihan täysin tyytyväinen sovitukseen mutta toisaalta en myös tiennyt etukäteen yhtään, mitä odottaa. Liikkeessä ei saanut ottaa kuvia ollenkaan mutta olimme siskoni kanssa kapinallisia ja nappasimma Snapchatiin salaa yhden selfien hääpukuhyllyjen välissä!


Omakohtaiset kokemukset hääpukusovituksista ovat selvästi lukijoiden mieleen, sillä myös kolmannella sijalla on kokemuksiani hääpukusovituksesta. Kokemukseni Niinattaresta olivat ainoastaan positiiviset ja sieltä löytyikin kaksi aivan ihanaa pukua! Julkaisin puvuista postauksessa muutaman sneak peak kuvankin. ;) Tammikuun aikana hääpukuun liittyvät kysymyksetkin toivottavasti selviävät ja saan lopulta tehtyä päätöksiä hääpuvun suhteen.


Toiseksi eniten lukijoita keräsi postaukseni helposta niskanutturasta. Ihan mahtavaa tietää että tällainenkin teksti kiinnostaa lukijoita, voin sitten jatkossakin kirjoitella esimerkiksi kampaus- tai meikkivinkkejä blogiin! Vinkkaan tässä samalla myös toisesta kampausohjeestani, täältä löydät ohjeen näyttävään läpivetolettiin.


Ylivoimaisesti luetuin postaukseni tältä vuodelta oli koskien juhlapaikkaamme Espoon Tallia. Kirjoittelin siitä, että olimme vihdoinkin saaneet tilan varattua ja miksi päädyimme juuri tähän ratkaisuun. Käytännön asioita en vielä avannut oikeastaan sen tarkemmin, mutta lupaan että lisää tietoa juhlapaikastamme on luvassa tammikuun aikana, Tallilla on nimittäin tulossa todella kiva tapahtuma paikan varanneille!

Hauskana vertailukohtana luetuimmille postauksille, kolme eniten kommentteja saanutta postausta eivät yksikään yltäneet luetuimpien postausten listalle! Eniten kommentteja sai postaukseni 'Jumissa', jossa pohdin hääsuunnitelmien seisomista ja toisaalta sitä, että välillä on hyväkin keskittyä myös muuhun. Oli ihanaa kun vertaistukea löytyi ja kommentit olivat ihanan kannustavia, oli ihanaa huomata etten ollut ainoa joka oli pyöritellyt näitä asioita mielessään. Kihlakuvat Seurasaaressa keräsivät ihasteluja ja saman verran kommentteja tuli myös pohdintaani häämeikistä.

Omia suosikkeja viime vuoden postauksista on aika vaikea valita, mutta olen edelleen niin rakastunut kihlakuviimme, että Kihlakuvat Seurasaaressa on kyllä ehdottomasti listan kärkisijoilla. Lisäksi mieleen jäi tunteita herättävinä kirjoituksina ainakin kirjoitus Kaasostani sekä kirjoitus siitä, miten olen tutustunut kolmeen ihanaan morsiameen hääsuunnitelmien kautta.

Mikä postaus sinulle jäi blogistani mieleen viime vuodelta? Löytyykö suosikkipostauksesi luetuimpien tai kommentoiduimpien listalta?

2 kommenttia:

  1. Aika ymmärrettävää, että kärkipäässä on mekkojen sovitukset sekä juhlapaikan esittely. Nämä itseänikin kiinnostaisivat, jos olisin vasta etsimässä mekkoa tai paikkaa. :) Ovat myös mieluisaa luettavaa muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se on, varmasti ihan järkeenkäypää että juuri nuo kyseiset postaukset löytyy luetuimpien listalta :)

      Poista