maanantai 23. tammikuuta 2017

Love me do-häämessut

Eilen suuntasin kohti Kaapelitehdasta ja ensimmäisiä häämessujani! Minun piti jo syksyllä osallistus Love me do:n hääblogimiittiin, mutta sairastuin enkä päässytkään paikalle. Onneksi pääsin kuitenkin korjaamaan vääryyden nyt ja minulla olikin ihan mahtava päivä messuilla!

Ennen varsinaista blogimiittiä minulla oli hetki aikaa kierrellä messuilla. Kun sanon hetki, niin tarkoitan sitä oikeasti. Aikaa oli siis puolisen tuntia, joten se täytyi käyttää tehokkaasti. Juttelin muutaman palveluntarjoajan kanssa ja suoraan sanottuna suurimman osan ajasta käytin sormuksia sovitellen. Kävimme Matiaksen kanssa katselemassa sormuksia lauantaina joten kirjoitan ihan oman postauksensa aiheesta vihkisormuksen metsästys! Messuilla oli nopean silmäyksen perusteella monipuolinen kattaus palveluntarjoajia ja kierrettävää olisi varmasti riittänyt pitkäksikin aikaa!

love me do häämessut helsinki
Vihkisormuksia Malmin Korupajan pisteellä

kukka- ja juhlapalvelu freesi
Kukka- ja juhlapalvelu Freesin U P E A kattaus

love me do häämessut
Upeat korvakorut Ninkan pisteellä.

häämessut 2017
Ihania koristeita Something oldin pisteellä.

Blogimiitissä päästiin tapaamaan muita hääbloggaajia ja höpöttelemään kaikesta häihin liittyvästä! Ihanaa kun tällä kertaa mukana oli niin häitään suunnittelevia kuin jo juhlineitakin morsiamia. Lounaan oli kattanut tarjolle KP Catering jonka ruoka oli aivan ihanaa ja jälkiruuaksi oli Say it with a caken kakkua joka oli paitsi herkullista myös aivan upean näköinen! Glitternisti oli myös paikalla loihtimassa upeita glittermeikkejä halukkaille.

häämessut 2017

häämessut 2017

love me do 2017

love me do 2017 glitternisti
Ihana Anni Glitternistin käsittelyssä!
Hääpukumuotinäytöstä pääsimme seuraamaan eturivin paikoilta skumpan kera. Luonnollisestikin puvut olivat aivan upeita ja ihanaa kun myös tasa-arvoinen avioliittolaki oli huomioitu muotinäytöksessä, kun kaksi miestä kävelivät runwaylle yhdessä. Nähtiinpä muotinäytöksen lopuksi myös aivan oikea kosinta, kun yhtä näytöksen malleista kosittiin. Ihanaa!
love me do 2017

love me do häämessut 2017

love me do häämessut 2017

love me do häämessut 2017

love me do häämessut 2017

Vuoden hääblogit palkittiin lopuksi ja Vuoden hääblogi 2017-kategorian voitto meni ihanalle Outille ja Kiss, Love and Get Married-blogille. Uuden hääblogin tittelin nappasi minulle uusi tuttavuus Naurakaa, hupsutelkaa ja suudelkaa ja ammattilaiskategoriassa voitto meni upealle Makea-hääblogille. Onnittelut kaikille voittajille! <3

vuoden hääblogi 2017

Päivä oli kokonaisuudessaan ihana ja kaikkein parasta oli ehdottomasti päästä tapaamaan muita bloggaajia ja saada kasvot blogien taakse! Poistuin Kaapelitehtaalta kotiin posket kipeänä nauramisesta goodie bagin kanssa.

hääblogimiitti 2017

häämessut 2017

Olitko sinä messuilemassa Love me do-häämessuilla? Mikä oli mielestäsi kaikkein parasta messuissa?

10 kommenttia:

 1. Oli kyllä tosi kiva tavata! :) Olis vaan pitänyt tajuta mennä jo lauantaina koluamaan messut kun nyt jäi kiertelyyn tosi vähän aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, messuilla olisi varmasti saanut hyvin käytettyä sen lauantain ja olisi ehtinyt kunnolla kiertelemään :)

   Poista
 2. Whaaat?! Kuulen nyt ensimmäistä kertaa tuosta kategoriavoitosta, kiitos siis maininnasta. Olisin saattanut muuten olla autuaan tietämätön asiasta ties miten pitkään! ;)

  Upean näköiset messut ja olen tähän mennessä lukenut vain positiivista kokemusta messuista. Harmi, etten itse päässyt osallistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, etkö vielä ollut tietoinen?? :D hei onneksi olkoon vielä, ehdottomasti ansaittu voitto! :)

   Poista
 3. Oli kyllä hauska treffata blogimiitissä, nyt on tosiaan taas yhden blogin taakse muodostunut ihan oikea ihminen :D Nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä juuri, ihan eri fiilis taas lukea blogeja kun on kirjoittajat tuttuja muutakin kuin kuvista :D Nähdään taas!

   Poista
 4. Mukava lukea tästä:) Tosi kivan oloinen päivä teillä. Harmi, että itsellä jäi sitten välistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi tosiaan kun et sitten päässytkään tulemaan, oli kyllä kiva päivä :)

   Poista
 5. Mä olin aivan varma, että joko sinä, Emmi tai Mia-Sofia voittaa!
  Mutta oli kiva tavata, vaikka sun kanssa ei ehtinyt jutella kun eri pöydissä oltiin.
  Ja sitä omaa "miittiä" pitää alkaa niettiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! :) Miun mielestä oli jo ihan älyttömän siistiä olla ehdolla!

   Oli kyllä tosiaan kiva tavata ja harmi kun ei ehtinyt kaikkien kanssa kunnolla juttelemaan! Olis kyllä tosiaan kiva järjestää joku oma miitti porukalla! :)

   Poista