keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Hääpuku Tallinnasta: Veronique

Esittely ja sijainti

Veronique Salong sattui meidän silmään sattumalta kun kävelimme Anna-Bellaan sillä se on samalla kadulla, mutta vaan toisella puolella isoa tietä. Tästä liikkeestä en ollut lukenut mitään etukäteen enkä edes katsonut nettisivuja.

Ensivaikutelma ja tilat

Myymälään astuessa se vaikutti ihan hyvänkokoiselta, avaralta ja kauniisti sisustetulta. Sovituskoppi oli todella tilava, eli sinne mahtui hyvin sovittelemaan pukuja. Sovituskopin edessä oli ihanan mukava sohva makutuomareita varten.

Valikoima ja hinnat

Liikkeessä on juhlapukuja, koruja, miesten vaatteita sekä hääpukuja. Hääpukuvalikoima on huomattavasti pienempi kuin Anna-Bellassa. Hintaluokasta en osaa sanoa mitään tarkkaa, mutta sanoisin että samoissa hintaluokissa pyöritään kuin Anna-Bellassa. Veroniquessa oli enemmän erikoisempia pukuja, mutta ei ehkä kuitenkaan sitä mitä itse hain.

Palvelu

Veroniquen myyjä oli todella tyly. Meidän porukka oli kyllä oma-aloitteinen eli koska myyjältä ei saanut apua pukujen katseluun, niin osasimme tehdä sen itsekin. Myyjästä ei kuitenkaan saanut mitään irti eikä häntä tuntunut kiinnostavan meidän palveleminen ollenkaan. Myyjä taisi olla venäläinen, joten voi olla että johtui myös siitä ettemme puhu viroa tai venäjää. Joka tapauksessa palvelusta jäi todella huono fiilis.

Muuta

Liikkeessä oli tosiaan jonkun verran naisten juhlapukuja ja koruja ja yhdelle meidän porukasta löytyikin juhlamekko Veroniquesta. Veroniquessa käy myös korttimaksu.

hääpuku tallinna veronique
Ainoa kuva minkä kaasoni nappasi liikkeestä. Verhon takana oikeastaan myymälän ainoa positiivinen juttu eli tilava sovituskoppi.

Kokonaisvaikutelma

Kokonaisuutena Veroniquesta jäi todella huono fiilis. Hääpukuvalikoima oli melko pieni, puvut eivät olleet sen tyylisiä mitä hain, mutta kaikkein pahinta oli kuitenkin palvelun surkea taso. Ymmärrän sen että kielimuuri hankaloittaa asioita mutta myyjä ei edes yrittänyt. En siis voi omien kokemusten perusteella kyllä suositella liikettä.

Pronksi 3, Tallinn

Lue myös muut postaukseni Tallinnan hääpukuliikkeistä:
Anna-Bella
Salocenter
Pärl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti