lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden Hääblogi 2017 ehdokas

Vuoden hääblogi 2017
Nyt ei voi muuta sanoa kuin että sanoja on hankala löytää. Blogini on ehdolla Vuoden 2017 Hääblogiksi Love Me Do:lla. Kiitos blogini nimenneelle/nimenneille sekä tietenkin kaikille teille lukijoille ja kommentoijille!

Hääblogin kirjoittaminen alkoi hetken mielijohteesta. Kihlauksen jälkeen hössötin Matiakselle taukoamatta kukista, vieraslistasta, nimikoiduista lautasliinoista, morsiusneitojen puvuista ja tuhannesta (tai jopa miljoonasta) muusta häihin liittyvästä asiasta. Osansa saivat myös perheenjäsenet ja ystävät. Jos joku sattui töissä aamukahvilla kysymään hääsuunnitelmista, piti hänen varautua kuuntelemaan luennointiani lounastaukoon asti - tai ainakin minun piti tehdä töitä hillitäkseni innostukseni. Perustettuani blogin pääsin avautumaan näistä aiheista blogin puolella ja väitänkin leikkimielisesti blogin pelastaneen parisuhteen, perhesovun ja välit ystävien ja työkavereiden kanssa.

Vuoden Hääblogi 2017 ehdokkuus itsessään on aivan älyttömän iso kunnia ja jos haluat äänestää blogiani, se onnistuu täällä. Mukana on älyttömän upeita blogeja ja on hienoa olla mukana tässä seurassa. Ei muuta kuin äänestämään omaa suosikkia!

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea ehdokkuudesta! Suurin osa ehdolla olevista blogeista on lukulistallani, joten tulee olemaan jännittävää nähdä voittaja tammikuussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! No sama juttu täälläkin, luen lähes kaikkia ehdokkaana olevia blogeja joten tulee olemaan tosi vaikea valita ketä itse äänestäisi ja jännittävää kuulla lopullinen voittaja! :)

   Poista
 2. Onnea ehdokkuudesta! :) Sinulla on kyllä todella kiva blogi ja harmittaa, kun niin huonosti itse ehdin lukemaan hääblogeja kommentoinnista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) itsekin aika kausittaisesti ehdin kommentoimaan muiden blogeja mutta yritän parhaani mukaan. Kiva kun kommentoit nyt! :)

   Poista
 3. Onnea ehdokkuudesta ja mukavaa alkanutta vuotta, sehän on vieläpä teidän häävuosi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja on kyllä niin jännittävää, vihdoinkin häävuosi on täällä! :) Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista