perjantai 13. tammikuuta 2017

Häätapahtuma Espoon Tallilla

Keskiviikkona pääsimme käymään juhlapaikallamme kun Hurma Tuotanto järjesti yhteistyökumppaneidensa kanssa tapahtuman juhlapaikan varanneille hääpareille. Ihan mahtava tilaisuus päästä fiilistelemään juhlatilaa ja tapaamaan palveluntarjoajia! Meille hyödylliseksi osoittautui keskustelu cateringin kanssa ja minun keskusteluni ompelijan kanssa, sekä keskustelu Hurma Tuotannon Ollin kanssa. Kaikkein parasta oli tietenkin päästä fiilistelemään meidän upeaa juhlatilaa!

Cateringin edustajan kanssa lähinnä vaihdettiin ajatuksia aikatauluista ja menusta. Keskusteltiin mm. iltapalasta ja ideoista mitä cateringin edustajilla on iltapalan varalle. Meillä on tällä hetkellä menu vielä ihan auki ja uskon että nyt saadaan tätäkin asiaa pikkuhiljaa vietyä eteenpäin.

Hurma Tuotannon Ollin kanssa juttelimme yleisistä juhlatilaan liittyvistä asioista, kuten koristeluaikataulut, kylmätilat, istumajärjestys, juhlatilan valaistus... Oli kiva kun päästiin juttelemaan Ollin kanssa kasvotusten ja monta asiaa selvisi kymmenen minuutin keskustelun aikana. Nyt on taas helpompi miettiä yksityiskohtia keskenään ennen kuin sovitaan tarkemmin asioista Hurma Tuotannon porukan kanssa.

Pääsin juttelemaan myös pukuni korjausompeluista ompelijan kanssa ja sain varsin kohtuullisen hinta-arvion tarvittaville korjauksille. Tämä oli se asia mikä jännitti kun ostin puvun Tallinnasta: mitä jos korjausompeluiden hinta nousisi niin korkeaksi että puvun hinta pomppaa sen takia? Sain tosiaan Ateljee Aariasta mielestäni järkevän arvion korjauskustannuksista ja tapahtuman kunniaksi vielä 15% alennuksen!

Villinä korttina paikalla oli myös Partybooth-valokuvauskopin edustaja. Siis aivan mahtava tapa toteuttaa photobooth-nurkkaus! Toimittaja siis toimittaa koko kopin juhlapaikalle, vieraat voivat käydä ottamassa kuvia vapaasti ja tulostaa ottamansa kuvat suoraan kopissa. Jälkikäteen kaikki illan aikana otetut kuvat toimitetaan vielä hääparille sähköisenä versiona. Kuvien kehykset saa valita itse esimerkiksi oman teeman mukaan. Olin aivan myyty kun näin tämän, nyt pitää vaan laskeskella vielä meidän budjettia...

juhlatila espoon talli häät

juhlatila espoon talli

juhlatila häät pääkaupunkiseutu

juhlatila espoon talli

partybooth valokuvakoppi

photobooth häihin

häätapahtuma espoon talli

Nyt vuoden vaihteen jälkeen totuus on jotenkin päässyt yllättämään.. Meidän hääthän on tänä vuonna! Hääsuunnitelmat on nyt pyörineet paljon mielessä ja jotain konkreettistakin on hääpuvun löytymisen lisäksi alkuvuonna jo tapahtunut. Minulla olisi teille niin paljon kerrottavaa etten edes tiedä mistä aloittaisin! Tuleeko teillä lukijoilla mieleen jotain mitä ei ole selvinnyt aikaisemmistä kirjoituksistani ja mitä haluaisitte tietää?

Ps. Vielä ehdit äänestää suosikkiasi Vuoden Hääblogi 2017-kisassa! Äänestämään pääset tästä.

2 kommenttia:

 1. Kiva kun tällainen tapahtuma on järjestetty niille joilla on juhlat tulossa. Varmasti mukava päästä tustustumaan ja kyselemään mielessä olevia asioita! Olin yhdissä häissä viime kesänä missä oli tuo kuvauskoppi. Oli tosi kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä tosi kiva juttu, ja nimenomaan siksi että pääsi tapaamaan Hurma Tuotannon yhteyshenkilöäkin samalla. :)

   Tuo kuvauskoppi oli ihan huikea, harmi vaan että hintakaan ei ole mikään edullinen.. :D

   Poista