maanantai 12. syyskuuta 2016

Neljä morsianta brunssilla

Minä olen innostuja ja hössöttäjä. Kun joku aihe saa pääni sekaisin, mietin sitä taukoamatta ja myös ympärilläni olevat ihmiset saavat osansa hössötyksestä. Häät ovat minulle tärkeä ja iso juttu ja siksi suunniteltavaa ja puhuttavaa riittää pitkäksikin ajaksi. Jostain kumman syystä mies, äitini tai edes kaaso eivät jaksa kuunnella loputonta hössöttämistäni häiden suhteen, etenkään kun se on alkanut jo kaksi vuotta ennen hääpäivää!

Facebookin hääryhmät ovat mahdollisesti pelastaneet parisuhteeni, perhesovun ja välit ystävieni kanssa. No okei, ehkä hieman liioitellusti. Minun ystäväni ja siskoni ovat hyvin erilaisessa elämäntilanteessa ja jokaisella on omat, juuri heille tärkeät asiat, joten mielestäni olisi epäreilua edes olettaa että ystäväni olisivat yhtä innoissaan meidän häistä kuin minä olen! Facebookin hääryhmissä pääsee pohtimaan häitä muiden hössöttäjien ja samanhenkisten ihmisten kanssa, jolloin lähipiiri säästyy edes osalta hääintoilusta.

Kuulun useampaan eri hääryhmään facebookissa ja onkin ollut hauska huomata, miten aktiivisimmat kommentoijat jäävät mieleen ja alkaa tuntua melkein kuin tuntisi heidät! Ihmisen profiilikuvan perusteella muistaa esimerkiksi millainen puku kenellekin on tulossa, missä kenenkin häitä juhlitaan ja kenelle tulee se kallis ja upea kerroskakku! Kaikkein parasta antia hääryhmistä ovat kuitenkin uudet tuttavuudet, joiden kanssa keskusteluja on käyty niin Facebookin välityksellä kuin in real life.

Olemme tavanneet pari kertaa neljän, vuoden 2017 morsiamen kanssa. Olemme kaikki todella erilaisia ihmisiä ja häissämmekin on eroja. Yksi viettää häitään kotiseudullaan, toinen Thaimaan lämmössä. Jonkun häissä vipeltävät vieraiden lapset ja toisilla taas lapset häissä ovat ehdoton ei. Parasta on kuitenkin se, miten kaikista eroista huolimatta meillä synkkaa ihan älyttömän hyvin ja juttu luistaa!

Näimme tällä neljän morsiamen porukalla viimeksi eilen ja ai että, koko loppupäivän hymyilytti ja fiilis oli katossa! Johtuuko tuo sitten Fazerin herkullisesta brunssista vai ihanien naisten seurasta, sitä en tiedä. ;) Yhtä näistä ihanista morsiamista olen tavannut useamminkin sillä asumme lähellä toisiamme, ja voin ilolla sanoa että olen löytänyt Facebookin hääryhmästä myös ainakin yhden ihmisen jota voin kutsua ystäväksi!
Fazer brunssi

Fazer brunssi

Oletko sinä saanut uusia tuttavuuksia tai jopa ystäviä hääryhmien tai yleensä hääsuunnittelun kautta?

10 kommenttia:

 1. Hauska postaus! Olen itseasiassa saanut. Muuta en koskaan tahdo -blogin Lauran kanssa ollaan ystävystytty ensin Häät 2016 -ryhmän ja sitten blogiemme kautta, ja nyt viestittelemme oikeastaan päivittäin kaikesta maan ja taivaan välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun löytää samanhenkisiä ihmisiä tätäkin kautta! :)

   Poista
  2. Olisin kommentoinut samaa! :D

   Poista
  3. Hahaha hyvä Laura :D tuli mieleen, et mekin tavattiin ekan kerran just tällaisella neljän morsiamen brunssilla!

   Poista
 2. Ihana kun joku muukin on löytänyt vertaistukea ja tukea yleensäkin tähän häähömpötysaikaan hääryhmistä :D mulla mies on vaa nauranut mulle ku ny jo hörhöilen koristeiden sun muiden kans (häät 1/18) mut oon tutustunut muutamaan uuteen tyyppiin just facen hääryhmien kautta joiden kans voi jutskaa häistä <3 ootan innolla lovemedo messuja jos sieltä sais taas lisää yatäviä ystäviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kuulostaa tutulta, mies aina välillä ihmettelee että mistä kaikki hössötys ja haloo :D ihanaa kun olet tutustunut uusiin ihmisiin kenen kanssa jakaa näitä hääjuttuja <3 ja nuo messut on kyllä siitä kiva kun siellä tapaa sitten ihan kasvotusten muita häitään suunnittelevia!

   Poista
 3. Itse en ole saanut vielä kummemmin tuttavuuksia hääryhmistä, vaikka toki siellä aktiiviset osallistujat jää mieleen! Kiva idea, kun olitte brunssille menneet. :) Hääblogi, hääryhmät ja nuo whatsappi ryhmät on kyllä niin hyvä keino pelastaa muut hääövereiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla että muuten läheisimmillä ihmisillä tulisi häähössötys aika nopeasti korvista :D

   Poista
 4. Voi ompas ihana idea!! :) Odotan innolla hääblogimiittiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva tavata vielä lisää samanhenkisiä ihmisiä siellä! :)

   Poista