torstai 15. syyskuuta 2016

Inspiraatiota syysteemaisiin kuvauksiin

Ikkunasta ulos katsoessa sää näyttää toisinaan edelleen todella kesäiseltä, mutta totuus paljastuu kun koiran kanssa on lähdettävä lenkille heti aamusta. Vaikka päivälämpötilat onkin olleet edelleen melko korkeita, niin syksyn tulon huomaa kylmästä, joka hohkaa ulkona auringosta huolimatta. Lehdetkin kellastuu jo hyvää vauhtia ja illat pimenee kokoajan aiemmin ja aiemmin. Luonto muuttuu syksyllä ja se tarjoaakin mielestäni hyvän mahdollisuuden tunnelmallisille kuville.

Pinterest tauluuni on ihan huomaamatta kerääntynyt inspiraatiota syysteemaisiin save the date/kihlajaiskuviin.. Mistähän lie johtuu.. ;)
kihlajaiskuvaus syksy
Kuva täältä.
kihlajaiskuvaus syksy
Kuva täältä
kihlajaiskuvaus syksy
Kuva täältä
kihlajaiskuvaus syksy
Kuva täältä
kihlajaiskuvaus syksy
Kuva täältä
kihlajaiskuvaus syksy
Kuva täältä
kihlajaiskuvat syksy
Kuva täältä.
Mitä ajauksia syksy herättää teissä? Uhka vai mahdollisuus?

4 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kauniita kuvia! :) Mä oon jotenkin itse aina tykännyt ehdottomasti eniten syksystä ja vähän puolittain salaa oon haaveillutkin, että josko ensi vuonna saataisiin otettua meidän niinsanotut STD-kuvat syksyisessä miljöössä. Saisi kivasti tuotua luonnosta keltaista mukaan, joka on myös meidän teemavärimme! :-D Mutta ehdottomasti, minä näen syksyn enemmänkin mahdollisuutena, kuin uhkana. Luonto on todella kauniina! Harmi vain, että tätä ihanaa kestää ihan liian vähän aikaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon keltaiseen teemaväriinhän se sopii loistavasti! Syksy on kyllä kivaa aikaa, etenkin nyt kun on ollut aurinkoiset syyssäät niin mikäs sen parempaa! :)

   Poista
 2. Mahdollisuus! <3

  Rakastan syksyä, jotenkin herään aina eloon näinä aurinkoisena, mutta samalla niin kirpakkaina päivinä. Mua hiukkasen kaduttaa, että vaihdettiin hääpäivää syyskuun kautta tammikuun kautta elokuulle (JOO, ei vaihdeta enää :DD), muuten meillä olis syksyhäät tiedossa! Onneks sentään syksystä voi nauttia muilla tavoin täysillä!:)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin miettinyt että jos päätettäisiin hääpäivä uudelleen niin luultavasti se ei olisi elokuussa.... :D

   Poista