tiistai 20. syyskuuta 2016

Valokuvaajamme Jetro Stavén Photography

Olen hääsuunnittelujen aikana muuttanut mieltäni monesta asiasta ja vatvonut ja miettinyt pääni puhki niin hääpaikkaa kuin teemaakin valitessa. Sulhasen lisäksi ainoa itsestäänselvä valinta olikin alusta asti valokuvaaja.

Häämme kuvaa Jetro Stavén. Jetro on freelance-kuvaaja, joka kuvaa koko Suomen alueella ja asuu tällä hetkellä Helsingissä. Hän kuvaa monipuolisesti hyvin erilaisia kuvia aina henkilö-. lehti- ja mainoskuvista promo- ja tapahtumakuvauksiin. Jetro on toiminut kuvaajana vuodesta 2010 lähtien.

Minä olen törmännyt Jetron kuviin ensimmäistä kertaa jo ihan uran alkuaikoina kuten myös Matias, sillä olemme kaikki samalta paikkakunnalta Etelä-Karjalasta kotoisin. Ihastuin Jetron kuvaustyyliin heti ja olenkin ihaillut kuvia ja ennen kaikkea Jetron kehitystä ja etenemistä valokuvaajana vuosien varrella ja haaveillut omista hääkuvista.

Jetron portfolioon voit tutustua täällä. Minua miellyttää Jetron kuvaustyyli ja omaperäiset ideat. Portfoliota selatessa jo pelkästään hääkuvissa on toteutettu niin paljon erilaisia ideoita, että jokaisen parin kuvat ovat aina täysin omanlaisensa. Viimeistään alla oleva, moottoritiellä otettu kuva teki minuun niin lähtemättömän vaikutuksen että Jetro on juuri oikea valinta meidän hääkuvaajaksi.

Kuva: Jetro Stavén Photography
Meille valokuvaajan valinnassa oli tärkeää kuvaustyylin lisäksi myös persoona. Meille on tärkeää että kuvaajan kanssa synkkaa ja hänen seurassaan on helppo olla. On myös tärkeää että valokuvaaja ymmärtää parin toiveita ja on samoilla linjoilla suunnitelmien suhteen. Vaikken ollutkaan pitänyt yhteyttä Jetron kanssa moneen vuoteen, niin tiedän Jetron olevan juuri sopivan rento tyyppi meidän hääkuvaajaksi!

Tähän mennessä kaikki on sujunut Jetron kanssa todella hyvin! Yhteydenpito on ollut nopeaa ja sujuvaa ja ajatukset ovat osuneet yksiin melkein pelottavan hyvin. Kuvaamistakin päästiin kokeilemaan yhdessä hetki sitten, kerron tästä lisää myöhemmin kunnon kuvapläjäyksen kera!


Millä perusteella te olette valinneet hääkuvaajan ja keneen päädyitte?

9 kommenttia:

 1. Meillä on kaverin mies tulossa kuvaamaan :) ammattilainen ja olis ollu muutenki vieraslistalla. Mun mielestä mukava kun on tuttu niin ei tunnu epämukavalta et toinen pörrää vieressä :D ja saadaan kai vähän halvemmalla ku normihinta nii sekin on jees tietty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon kyllä ihan samaa mieltä siitä, että on kiva että on tuttu kuvaaja niin on luontevampaa olla kun toinen pyörii häissä ympärillä. :D Ja ainahan se on etu jos hintakin on edullisempi! ;)

   Poista
 2. Uu, ja pakko sanoo viel et onniyl ihania kuvia jetrolla - ootte valkannu helmen kuvaan häitä <3 toi motarikuva on vaa VAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo motarikuva on kyllä niin UPEA niinkuin Jetron kuvat yleensäkin :)

   Poista
 3. Jetro kuvasi meidän häät kaksi vuotta sitten ja hän oli kyllä täysin nappivalinta valokuvaajaksi! Jetron kanssa oli helppo tulla toimeen, ja kuvista tuli sen takia rentoja ja erittäin onnistuneita. Parhaan kuvaajan saatte häihinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jetro on kyllä tosiaan ihan loistava kuvaaja ja onneksi saadaan hänet häihimme! :) Kaiken lisäksi on vieläpä ihan loistava tyyppi!

   Poista
 4. Hyvän kuvaajan olette valinneet! Jetro on aivan mahtava tyyppi ja mahtava kuvaaja.

  Terkuin Se mimmi, joka miehensä kanssa tuossa motarikuvassa hytisee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jetro on kyllä ihan mahtava niin kuvaajana ja tyyppinäkin, oli ihanaa kun itsekin tunnettiin kuvaaja jo etukäteen niin ei jännittänyt ollenkaan niin paljon :) ja hei ihan mahtava kuva!!

   Poista
 5. Hyvän kuvaajan olette valinneet! Jetro on aivan mahtava tyyppi ja mahtava kuvaaja.

  Terkuin Se mimmi, joka miehensä kanssa tuossa motarikuvassa hytisee ;)

  VastaaPoista