perjantai 23. syyskuuta 2016

Kihlakuvat Seurasaaressa

Kihlauksestamme on jo yli vuosi aikaa, mutta olen lykännyt kihlajaiskuvien ottamista aina vain pidemmälle ja pidemmälle. Tekosyitä on löytynyt joka lähtöön.

Värjään ensin hiukset vaaleammiksi.. Jos laihdutan ensin muutaman kilon.. Harjoitellaan ensin poseerauksia yhdessä..

Lopulta hyväksyin sen tosiasian, että nyt on hiukset vaalennettu, huomattavaa laihtumista tuskin on lähitulevaisuudessa luvassa ja poseerausten harjoitteleminen kahdestaan on turha toivo. Niinpä otin yhteyttä valokuvaajaamme Jetroon ja sovimme sopivan ajankohdan kuvauksille.

Lähetin Jetrolle muutamia inspiraatiokuvia ennen kuvauksia, muuten Jetro hoiti kaiken suunnittelun ja meidän tarvitsi vain saapua paikalle. Kuvauspaikaksi valikoitui monipuolinen Seurasaari ja niin vaatetuksen kuin kuvienkin suhteen mentiin rennolla linjalla. Lähetettyäni inspiraatiokuvat oli melkein pelottavaa miten samoilla linjoilla oltiin Jetron kanssa, ja pienestä jännityksestä huolimatta olin kuvauksista älyttömän innoissani!

Kuten aikaisemmassa postauksessani valokuvauksesta jo kerroin, minä ja Matias molemmat tunnemme Jetron jo etukäteen. Ennen kuvauksia emme olleet kuitenkaan tavanneet Jetroa pitkiin aikoihin ja mietin, olisiko outoa nähdä pitkästä aikaa ja vielä tällaisissa merkeissä - meistä kun ei Matiaksen kanssa kumpikaan tuntenut oloaan kovin kotoisaksi kameran edessä.

Kun sitten tapasimme Jetron Seurasaaren edustalla, tajusin heti huoleni olleen turhaa. Juttu luisti ja Jetron seurassa oli alusta asti helppo olla. Hän on kuvaajana äärimmäisen ammattimainen mutta samaan aikaan tyyppinä todella rento. Mielestäni parhaiten Jetroa kuvaa sana symppis, sillä hänen seurassaan on todella hyvä ja luonteva olla!

Jetro oli miettiny etukäteen reitin, jonka varrelta löytyisi useita kuvauspaikkoja.

Ensimmäisellä kuvauspaikalla olimme Matiaksen kanssa aivan jumissa! Valokuvattana oleminen tuntui todella oudolta emmekä oikein tienneet miten päin olla. Jetro sai meidän kuitenkin nopeasti rentoutumaan ja jo toisella kuvauspaikalla olo oli huomattavasti luontevampi. Kaikkein parasta Jetron kuvaustyylissä on mielestäni se, että hän ei pakota ketään irvistämään kameralle vaan kuvattavat saavat olla rennosti ilman pönöttämistä. Jetro sai välillä hymyn nousemaan jopa Matiaksen huulille, mikä vaatii jo paljon! ;)

Kuvauspaikat olivat toinen toistaan upeampia ja harmaasta iltapäivästä huolimatta saimme kuviin myös upean auringonlaskun!

Kuvaussessiosta ja meille molemmille aivan loistava fiilis ja odotimme kuvia kuin pikkulapsi joulua! Saimme kuvat Jetrolta aivan uskomattoman nopeasti parissa päivässä ja parin tunnin sessiosta valmiita kuvia kertyi yli 50! En voi muuta kuin kehua ja kiittää ja ylistää Jetroa näiden kuvien johdosta, ja olen niin onnellinen että olemme tehneet juuri meille oikean valinnan kuvaajan suhteen!

Tässä siis osa saamistamme, aivan täydellisistä kuvista!


Kuvat: Jetro Stavén Photography

Mikä kuva on sinun suosikkisi?

Ps. Myös Jetro kirjoitteli blogiinsa meidän kihlajaiskuvauksesta, käykää lukemassa! :)

16 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, näitä kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi hääsuunnittelussa, tai jos ei muuta niin laittaa juhlapaikalle esille :) Vaikea sanoa suosikkia monien ihanien joukosta, mutta tykkään erityisen paljon suutelukuvasta laiturilla sekä bannerisi kuvasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on kyllä niin ihania, selailen vaan uudelleen ja uudelleen läpi! :) Näistä kuvista tulee kyllä näillä näkymin ainakin meidän save the date-kutsut!

   Poista
 2. Mä en edes halunnut, ollista puhumattakaankihlajais- /save the date kuvia. Onneksi kuuntelin tässä asiassa äitiä, olemme molemmat kyl niin super tyytyväisiä:) ja päättäminen on niin vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimella blogger. Poistaa taas alun ja laittaa kaksi kertaa saman kommentin. Kivoja nuo teidän kuvat! Ja ammattilainen, vielä tuttukin helpottaa kammoa.

   Poista
  2. Ei Matiaskaan kyllä varsinaisesti innosta hyppinyt kun tätä ehdotin mutta kuvien ottaminen kuvaajan kanssa olikin sitten tosi hauskaa ja onhan se ihanaa että jää sitten muistoksi. :)

   Poista
 3. OI, kuinka kauniita kuvia! Ehdoton lempparini on se, missä Matias nostaa sinua yläilmoihin. Olette valinneet todella taitavan kuvaajan. Ja mikä parasta, hän saa teidät rentoutumaan kameran edessä! :)

  Voiskohan tällee kohta neljä vuotta kihlauksesta ottaa vielä kuvia. Rupes just nimittäin pikkasen harmittamaan, että otettiin yhteiskuvia itse. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä niin ihania! :) Meilläkin on vuosi kihlauksesta ja nyt vasta otettiin kuvat, eli hyvin ehtii. ;)

   Poista
  2. Eveliina, koskaan ei oo liian myöhäistä! :) Nyt syksyn vielä ollessa kauniimmillaan olisi mahtava kuvailla!

   Poista
 4. Kauniita tosiaankin nuo kaikki kuvat, ja ihana blogi muutenkin sulla, täytyypä seurailla :) mun lempparit on 1,2,7 ja 9. Ja tuo bannerin kuva nyt tietysti on aivan satumainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ihanaa kun jäät seurailemaan!

   Poista
 5. Ihania ja rentoja kuvia teistä! Bannerin kuva on taianomainen, mutta niin on tuo neljänneksi viimeinenkin, jossa valo on aivan upeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) tuo auringonlasku oli kyllä aivan upea!

   Poista
 6. Ihan mielettömiä kuvia! Bannerin kuva on kaunis, samoin tykkään jostain syystä ihan hirveesti tuosta mikä on otettu noiden portaiden kaiteiden välistä!

  Meillä ollaan vielä kahden vaiheilla valokuvauksen suhteen. Minä voisin ehkä haluta myös kihlakuvia(kivoja yhteiskuvia ei voi olla liikaa), mutta mies on valokuvauksen suhteen vähän vastahakoinen ja laittaisi sen mielummin sinne "pihistä"-kategoriaan.. Saa siis nähdä kumpi voittaa tämän väsytystaistelun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon ihan rakastunut näihin kuviin, onneksi päätettiin ottaa. :)

   Toivottavasti saat miehen suostuteltua kuviin! ;)

   Poista
 7. Nämä kaikki kuvat upeita. Ei pysty valitsemaan mikä on parhain. Kuvista välittyy ihana tunnelma ja teidän välinen rakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä rehellisesti sanottuna pysty itsekään valitsemaan lempparia, kaikki kuvat on niin upeita!

   Poista