keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Hääkoristeita ja arvonta

Kevät menee eteenpäin aivan älyttömän nopeasti ja hääjärjestelytkin ovat ottaneet isoja harppauksia. Olen tällä hetkellä aivan täpinöissäni monestakin ihanasta asiasta häihin liittyen, mutta aivan ensimmäisenä haluan kertoa teille paketista jonka posti toi hiljattain.

Olemme Something Oldin Merjan kanssa jo pidemmän aikaa ideoineet koristeita häihimme ja vihdoin paketti saapui minulle postissa! Meille saapuneen paketin sisältö saattaa näin äkkiseltään näyttää hieman tylsältä, sillä se sisälsi vain kahta tuotetta. Sisältä löytyi monta monta rullaa organza-kaitaliinaa sekä pari isoa pussia vaaleanpunaisia ruusun terälehtiä. Minun oli tietenkin pakko päästä heti testaamaan tuotteita siihen käyttöön, mihin ne meidän häissämme tulevat!

Moni käyttää organzaliinoja häissä niiden varsinaiseen käyttötarkoitukseen, eli kaitaliinoina. Meillä ne tulevat kuitenkin hieman erilaiseen tarkoitukseen, nimittäin meidän on tarkoitus koristella niillä juhlapaikan tuolit. Juhlapaikallamme Espoon Tallilla on ihan tyylikkäät, mustat taittotuolit mutta halusimme niihin jotain lisää. Aluksi ajattelimme tuolihuppuja, mutta Pinterestin syövereistä löysin kuvan, jossa tuolit oli koristeltu valkoisella kankaalla ja kukalla. Tällä mallilla mennään siis meidänkin häissä ja testailin tätä lookia jo meidän omiin ruokapöydän tuoleihin. Valitettavasti tuolit ovat valkoiset joten koristeet eivät pääse kunnolla esiin, mutta antavat nämä kuvat ainakin suuntaa. En vielä tiedä mitkä kukat/kasvit näihin tulevat, mutta ainakin nämä (kesto)eucalyptuksen oksat näyttävät mielestäni aika kivoilta. Suunnitelmissa on vielä ostaa teemaväreihin sopivaa silkkinauhaa, jolla koristeet solmitaan tuolin ympärille.
Näillä koristellut tuolit tulevat siis käyttöön sekä vihkimiseen, että loppuillaksi ruokailuun. Ruusun terälehtien käyttötarkoitus on hyvinkin perinteinen, ne tulevat koristamaan matkaa 'alttarille' juhlapaikalla. Otin kuvaan havainnollistamaan rekvisiitaksi myös lyhdyn, sillä erilaisia lyhtyjä on myös tarkoitus käyttää käytävän koristelussa.
Merjan kanssa kaikki on sujunut ihanan sujuvasti ja lähettämieni ideoiden pohjalta hän on aina lähettänyt minulle kuvia tuotteista ja ideoinut kanssani. Olen todella tyytyväinen tuotteisiin ja uskon että näillä saadaan meidän juhlapaikasta entistä kauniimman näköinen.

Mitä mieltä te olette? Miltä nämä koristeideat vaikuttavat?

Ps. Meidän häät-blogin puolella ja Instagramissa arvonta Something Old-verkkokauppaan! Käy osallistumassa 17.5. mennessä! ;)

Yhteistyössä: Something Old

4 kommenttia:

 1. Kaunista. Sifonki yhdistettynä vihreään oksaan näyttää freesiltä. :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Onko teillä jo ollut siis häät? Mitä tuli maksamaan tuolla Espoon tallilla jos saa kysyä 🙈🙈 :D on nimittäin paikka harkinnassa ja vaikuttaa tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Häät oli elokuussa ja niistä voi lukea lisää http://www.meidanhaat.fi/haablogit/i-said-yes/
   En muista suoraan hintaa mitä hääpaketti meillä tuli maksamaan, mutta jos laitat minulle vaikka sähköpostia hovi.laura@gmail.com, niin voin koittaa muistaa kaivaa hintaa jostain jos on vielä tarvetta :)
   Pahoittelut tosiaan että vastaaminen on venynyt, en ole täällä vanhan blogin puolella käynyt aikoihin!

   Poista
 3. Onnea! Blogisi on mukana Vuoden Hääblogi 2018 -finaalissa! Käythän lukemassa finalistien ohjeet osoitteesta https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018 ja nappaa blogiisi Vuoden Hääblogi 2018 -finalistien tunnistebanneri, joka kannustaa lukijoitasi äänestämään blogiasi Vuoden hääblogiksi! Mikäli haluat osallistua Hääbloggaajien miittiin 21.1.2018 Kaapelitehtaalla Love me do -häämessujen yhteydessä, laitathan meille meiliä osoitteeseen fanny@lovemedo.fi otsikolla Hääblogimiitti 8.1.2018 mennessä. Ohh the fun we're gonna have!

  VastaaPoista