lauantai 27. elokuuta 2016

Helppo juhlakampaus: niskanuttura

Ostin viime viikonloppuna Glitteristä valkin niskanutturan tekoa varten. Valkki on siis tuollainen pantamallinen, joka laitetaan päähän ja sen avulla on helppo ja nopea tehdä näyttävä niskanuttura! Hyvä kampausvinkki esimerkiksi häävieraalle tai vaikkapa kaasolle tai morsiusneidolle, miksei morsiamellekin!

Niskanuttura: tee näin

niskanuttura valkki ohjeet
Ja tadaa! Kampaus on valmis. Itse jätin yhdet kiharat eteen molemmille puolille kehystämään kasvoja. Niskanuttura menee mielestäni tällaisenaan hyvin arkikampauksena, kuviin lisäsin vielä hiuskorun tuomaan lisää juhlavuutta. Testasinkin kampauksen heti maanantaina toimistolla ja keräsi paljon kehuja työkavereilta! Tuon hiuskorun kanssa olisi aivan ihana juhlakampaus ja aionkin varmasti hyödyntää tätä ensi kesänä kun pääsee häihin myös vieraan roolissa!

niskanuttura juhlakampaus ohjeetniskanuttura juhlakampaus ohjeetniskanuttura juhlakampaus ohjeet
niskanuttura valkki ohjeet
niskanuttura juhlakampaus valkki

Miltä näyttää? Olisiko tällainen niskanuttura mielestäsi sopiva kampaus esimerkiksi häävieraalle tai kaasolle?

10 kommenttia:

 1. Voi kun näyttää helpolta, mutta aina kun jotakin yritän itse siitä ei tule mitään. Tämä on tosi hieno ja voisin itsekkin yrittää kokeilla tällaista seuraaviin juhliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, miulle käy kyllä usein samalla tavalla: vaikka joku näyttää tosi helpolta toisen tekemänä niin itse en onnistu millään! :D tämä oli kyllä mielestäni ihan oikeasti tosi helppo tehdä!

   Poista
 2. Mui! Mä kävin ostamassa myös tuon. Myyjä sanoi että tuon ympärille voi tehdä myös ranskalaisen palmikon. En ole ehtinyt vielä testaamaan. Ihanan näköinen tuo sinun nuttura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tuota ranskalaista palmikkoahan voisikin kokeilla, tulisi varmasti tosi hieno! Jotenkin kuitenkin epäilen että se vaatii jonkun verran enemmän harjoitusta... :D

   Poista
 3. Ihanan helpon oloinen myös tällaiselle tumpelolle! :) Mun äitini on kampaaja, mutta mulle ei sieltä ole niitä geenejä periytynyt ei sitten yhden yhtään... Joten kaikki helpot kampaukset ja ideat on enemmän kuin tervetulleita! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, se on kumma juttu kun nämä taidot ei periydy suoraan! :D mutta tää on mun mielestä ihan oikeasti-oikeasti helppo!

   Poista
 4. Haha, mä en osais varmaan tuotakaan tehdä. 😁 Ehdottomasti jatkoon silti, kampaus näyttää upealta -varsinkin hiuskorun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo hiuskoru tuo kyllä kivasti juhlavuutta tähän. :)

   Poista
 5. On kyllä todella sievä kampaus, kelpaisi varmasti kampaukseksi häihin. Nyt kyllä alkoi hotsittaa muakin tuollaisen hommaaminen. :D

  VastaaPoista