keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kuka minä olen?

Joku on saattanut jo Instagramista huomatakin, mutta minulla on nyt jännittäviä uutisia! Blogini on jatkossa luettavissa myös Meidän Häät-sivustolla. Olen tosi innoissani tästä muutosta ja jatkossa pääset tosiaan lukemaan blogiani joko täällä vanhassa osoitteessa tai Meidän Häät-sivustolla. Siellä pääset seuraamaan samalla myös muitakin häitään suunnittelevia. :) Kirjoittelin ensimmäisenä tekstinäni hieman itsestäni ja tässä on varmasti paljon uutta myös teille pidempiaikaisillekin blogini lukijoille!


Nimeni on Laura. Täytin helmikuussa 25 vuotta ja uskokaa tai älkää, ikäkriisiä pukkaa! Asumme avomieheni ja koiramme Oliverin kanssa Vantaalla, mutta sydämeltäni mie olen ikuisesti lappeenrantalainen. Onneksi myös Matias on samalta suunnalta kotoisin, niin saamme ylläpidettyä murrettamme myös täällä pääkaupunkiseudulla asuessa. Ostimme hieman yli vuosi sitten ensimmäisen oman kotimme täältä Vantaalta ja remontoimme sen juuri meidän näköiseksi. Pientä remonttipuuhastelua jatketaan edelleen, ihanaa kun on mies joka osaa vaikka mitä! Kotimme on meidän kolmihenkiselle perheelle juuri sopiva, saunallinen rivitalokolmio kahdella pihalla.

Olen aina ollut melko urheilullinen ja tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu salin ja lenkkeilyn lisäksi talvisin laskettelu ja hiihto. Metsälenkit koiran kanssa ovat yksi maailman parhaista asioista ja luonto on muutenkin lähellä sydäntä. Kesäisin vietämme mielellämme aikaa mökillä Saimaalla, mökkisauna järven rannalla on takuuvarma rentoutumiskeino. Rakastamme Matiaksen kanssa myös olla kotona ja kokkailla hyvää ruokaa, juoda hyvää viiniä ja olla vaan. 


Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandi ja olen työskennellyt noin kaksi ja puoli vuotta oman alan tehtävissä henkilöstöalalla. Ihmisenä olen hyvin tavoitteellinen ja päämäärätietoinen, mikä näkyy niin työssä kuin muussakin elämässä. Kun päätän haluavani jotain, teen töitä sen eteen että saavutan itselleni asettamat tavoitteet. Aloittaessani blogin kirjoittamisen elokuussa 2015 heti kihlauksen jälkeen aivan tyhjästä toivoin, että jonain päivänä joku muukin voisi saada inspiraatiota teksteistäni. Lukijoiden kommentit ovatkin asia joka saa minut joka kerta innostumaan!

Luonteeltani olen yleisesti ottaen positiivinen, hieman äkkipikainen innostuja. Kun keksin jonkun uuden asian, panostan siihen täysillä ja hypin tasajalkaa innosta vain miettiessäni omia kiinnostuksen kohteitani. Joskus innostuksen aiheeni unohtuvat yhtä nopeasti kuin ovat heränneetkin, mutta bloggaaminen on kyllä varmasti tullut jäädäkseen! Minulla on - niin häiden osalta kuin yleisesti elämässä - asioista hyvin vahvoja mielipiteitä ja tiedän yleensä tarkkaan mitä haluan. Teini-ikäiseen Lauraan verrattuna olen saanut valtavasti rohkeutta ja nykyään myös esitän mielipiteitäni joskus ehkä hieman liiankin suorasanaisesti.


Perusluonteeseeni kuuluu myös vahvasti suunnitelmallisuus ja unelmoiminen, mikä näkyy vahvasti hääblogissani. Rakastan rakastan rakastan listoja ja minulla onkin jokaista asiaa varten oma listansa olemassa! Tämä ei kuitenkaan tarkoita että olisin mitenkään kovin järjestelmällinen, sillä edellisen listan unohtuessa saatan kirjoittaa samasta asiasta montakin erillistä listaa. Kaikessa suunnitelmallisuudessani ideani saattavat joskus lähteä laukalle pahemman kerran ja Matias joutuu toppuuttelemaan kun pilvilinnat alkavat kasvaa liian suuriksi.

Tällainen minä olen! Jäikö joku mietityttämään? Kysy ihmeessä jos haluat tietää minusta lisää!

Kuvat: Camilla Bloom Photography

2 kommenttia:

 1. Olen lueskellut blogiasi tässä parin kuukauden aikana nyt alusta loppuun, ja tykkään kovasti! Itsekin pääsen vihdoin suunnittelemaan häitämme, kun poikaystäväni kosi helmikuussa =) Omat suunnitelmat ovat siis ihan alkuvaiheessa, eikä hääpäivääkään olla vielä päätetty, mutta eiköhän tässä pian vauhtiin päästä!

  Ja aivan ihana etenkin tuo postauksen toinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana kuulla että olet jaksanut lueskella blogia alusta asti! :) Ja vielä ihanampaa että pääset itsekin suunnittelemaan häitä, onnea kosinnasta hurjasti! Tsemppä häävalmisteluihin, suunnittelut onkin hyvä aloittaa hyvissä ajoin. :)

   Poista