torstai 24. marraskuuta 2016

Hääpukusovitus: Zazabella Outlet

Muutama teistä onkin jo kysellyt, miten ensimmäiset hääpukusovitukset menivät ja aionko kirjoittaa fiilispostauksia. Tottakai kirjoitan teille fiiliksiä sovituksista! Käytiin siis kahdessa paikassa ja tässä ensimmäisessä postauksessa ajattelin kirjoittaa fiiliksiä ennen sovitusta ja omat kokemukseni ensimmäisestä hääpukuliikkeestä, Espoon Zazabella Outletista.

Pikkusiskoni tuli meille kylään jo tiistaina seuraavan päivän sovituksia varten. Kirjoittelin teille jo aikaisemmin syitä, miksi olen lykännyt sovitusta ja nukuin edellisen yön aivan älyttömän levottomasti! Heräilin lukuisia kertoja ja tuijotin kelloa. En siis aamulla tuntenut oloani todellakaan levänneeksi - kaukana siitä! Aamulla kuitenkin (teidän vinkkien mukaisesti) laittauduin niin kauniiksi kuin huonojen yöunien jälkeen vain voi ja suuntasimme kohti Espoota.

Saavuimme Zazabella Outletiin paikalle noin 10 minuuttia etuajassa ja liikkeessä oli täysi härdelli päällä. Liikkeessä oli vain yksi myyjä ja meitä ei kukaan ottanut kunnolla vastaan, mikä oli sinänsä hieman ikävää kun olimme itsekin jännittyneitä ja pihalla kuin lumiukko. Lopulta myyjä otti meidät vastaan ja selvensi tilannetta - edellisen asiakkaan sovitus oli vielä kesken ja joutuisimme hetken odottamaan. Aloimme sillä aikaa jo katsomaan pukuja läpi ja löysimmekin nopeasti joitain mielenkiintoisia pukuja sovitukseen.

zazabella outlet espoo hääpuku
Pikkusiskoni heittäytyi kapinalliseksi ja nappasi kuvan Snapchatiin kiellosta huolimatta!
Valkoisten pukujen joukosta oli etenkin näin ensikertalaisena vaikea hahmottaa, mikä olisi sopiva ja mikä ei! Liikkeessä oli pukuja jonkun verran mutta valikoima ei kuitenkaan ollut valtavan suuri. Katselimme sovitukseen valmiiksi monia erilaisia mekkoja, eri materiaaleja ja malleja.
Myyjä vapautui vasta vartti ajanvarauksen alkamisen jälkeen. Tämä ei periaatteessa meitä haitannut, mutta toki ideaalitilanteessa myyjä olisi auttamassa alusta asti. Myyjä keräsi toivomamme puvut valmiiksi ja aloitettiin sovittamaan.

Myyjä oli sovituksessa avulias ja ohjeisti hyvin miten tehdään. Hän odotti ulkopuolella kun vedin puvun päälle ja auttoi sitten vetoketjun tai nyörien kanssa. Ihmettelin oikeastaan sitä, että myyjä oli niin varovainen ettei varmasti ollut kopissa silloin kun olin itse vähäpukeisena. Olin itseasiassa odottanut että myyjä olisi rohkeammin auttamassa ja opastamassa mekkojen pukeutumisessa. Kaikki puvut saatiin kuitenkin hyvin päälle.

Myyjä ei ottanut oikeastaan kantaa siihen, mikä puku hänen mielestään sopii ja mikä ehkä ei vaan seuraili lähinnä vierestä kun juttelin siskoni kanssa. Hän ei myöskään ehdottanut mitään pukuja sen mukaan, mistä tykkäsin ja mistä en, mikä oli mielestäni sääli. Olisin siis itse toivonut enemmän ammattilaisen apua etenkin näin ihan ensimmäisessä sovituksessa!

Mitä sitten tulee niihin pukuihin. Outletissa toki valikoima on suppeampi ja puvut ehkä vanhempaa mallistoa? Liikkeestä löytyi kuitenkin paljon kauniita pukuja sovitukseen. Suurimman osan kohdalla kuitenkin joku WAU-efekti jäi saamatta.

Sovittamieni pukujen normaalihinnat vaihtelivat 700-1900 euron välillä. Liikkeessä on menossa muuttomyynti, joten kaikista puvuista saa huiman 60% alennuksen! Espoon Zazabella Outletista voi nyt siis tehdä todellisia löytöjä jos se oikea puku sattuu kohdalle.

Yhden aivan upean puvun löysin Espoon liikkeestä. Valitettavasti liikkeessä ei saanut ottaa ollenkaan kuvia, joten minulla ei ole kuvia päälläni ja joudun nyt turvautumaan netistä löytyneisiin kuviin. Puku oli Allure Bridalin pitsinen merenneitopuku, malli 8917. Valitettavasti netistä löytyneet kuvat eivät anna puvulle oikeutta, puvun upea kimalle ei näy kuvissa ollenkaan. Tämä puku oli muihin verrattuna todella laadukkaan oloinen ja kaiken lisäksi istui minulle täydellisesti! Ainoa tarvittava muutos olisi tämän puvun kohdalla lyhentäminen, mikä tosin ei ole helpoimmasta päästä helmapitsin takia.
hääpuku merenneito pitsi
Kuva täältä.
Puku oli aivan ihana päällä ja AH niin kaunis! Normaalihintaisena puvusta saisi pulittaa 1900 euroa, joten etenkin tämän puvun kohdalla tuo 60% alennus olisi todella tuntuva. En kuitenkaan missään nimessä pystyisi tekemään näin isoa päätöstä näin nopeasti ja puku jäi liikkeeseen. Lähdin kotiin haikein mielin ja puku jäi pyörimään mieleeni.

Kokonaisuudessaan Zazabella Outletista jäi ihan hyvät fiilikset. Minulle liikkeestä löytyi vain yksi säväyttävä puku mutta (nähtävästi) pelkistetyt puvut eivät olekaan minun mieleeni ja sellaisia liikkeestä löytyi kyllä ihan hyvin. Asiakaspalvelu oli ihan mukavaa mutta mielestäni kuitenkin jotain jäi puuttumaan ja olisin toivonut myyjältä enemmän osallistumista ja mielipiteitä. Liikkeessä oli myös ompelija jolla voi halutessaan teettää puvun muutostyöt.

Sen enempää en kuitenkaan tätä sovitusta ehtinyt jäädä pohtimaan sillä oli jo aika lähteä siirtymään kohti seuraavaa sovitusta. Siitä lisää seuraavassa postauksessa...

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen puku! <3 On kyllä harmi kun kuvia ei saa ottaa. En oikein ymmärrä miksi suosikkipuvusta ei saisi ottaa kuvaa koska jos pelkona on, että joku teettää kuvan perusteella mekon, niin sehän onnistuu yhtälailla netin kuvista. Suosittelen käymään Stockmannin hääosastolla. Siellä on ihanaa palvelua ja siellä on sellaista ihanaa yleellistä tuntua kun isot sovituskopit ja tasanne mihin mennä seisomaan ja ihailemaan mekkoja :) Minun sovituksista voi luke ruotsiksi täältä tai katsella kuvia :) http://weddingon2018.blogspot.fi/2016/11/jakten-pa-den-perfekta-klanningen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä lukemassa sinun sovituksista, ehkä se ruotsi sen verran luonnistuu ;)
   Kiitos vinkistä tuon Stockmannin suhteen, pitää pitää sekin mielessä!

   Poista
 2. On kyllä ihan todella nätti puku! :)

  Mua kans jäi harmittamaan se, etten ensimmäisellä kerralla oikein saanut myyjältä juuta enkä jaata sen suhteen mikä itselleni sopi ja mikä ei. Jotenkin olisi siinä tilanteessa kaivannut kriittistä silmää puolueettomalta taholta. Kuitenkin myyjät ovat asiantuntijoita, jotka kyllä näkevät minkälainen puku sopii millekin kropalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kaunis tämäkin puku :)

   Nimeomaan sitä myyjän asiantuntemusta jäin kaipaamaan tässä sovituksessa, mielestäni se on kuitenkin yksi todella tärkeä asia siinä miksi kävin myymälässä sovittamassa!

   Poista
 3. Oi että, ihana fiilistellä toisten hääpukusovitteluja, omaa rohkeutta odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovituksissa oli kyllä ihanaa käydä, ei muuta kuin itsekin sovittelemaan! :)

   Poista