maanantai 28. marraskuuta 2016

Hääpukusovitus: Niinatar

Ja kokemukset ensimmäisistä hääpukusovituksista jatkuu! Toinen aika minulla oli varattuna Niinattareen. Lähdimme siskoni kanssa kohti Helsingin keskustaa, missä äitini odotti meitä. Hän ei päässyt ensimmäiseen sovitukseen mukaan töiden takia, mutta Niinattareen meillä oli varattuna ilta-aika joten sinne hänkin pääsi sitten mukaan.

Kävimme ensin illallisella ja saavuimme liikkeeseen hyvissä ajoin noin vartin verran etuajassa. Liikkeessä oli oikein mukava vastaanotto ja sekä liikkeen omistaja että myyjä ottivat meidät yhdessä vastaan. Minut ohjeistettiin täyttämään lomake jossa kyseltiin kysymyksiä häihin ja pukusuunnitelmiini liittyen. Myyjällä oli vielä edellinen asiakas sovittamassa, mutta hän antoi meille hanskat ja merkkejä, joilla merkata mielestämme kiinnostavia pukuja.


Liikkeen valikoima oli luonnollisesti huomattavasti laajempi kuin edellisessä myymälässä. Pukuja oli aivan valtavan paljon ja valitseminen oli vaikeaa. Myyjä vapautui ajallaan ja siihen mennessä olimmekin jo äitini ja siskoni kanssa käyttäneet kaikki kymmenen merkkiä! Myyjä alkoi siis heti keräämään pukuja sovitettavaksi ja päästiin asiaan.


hääpuvun sovitus niinatar helsinki

Myös Niinattaressa valitsimme sovitukseen monenlaisia pukuja A-linjaisesta merenneitomalliseen. Muutaman puvun jälkeen myyjä alkoi hahmottaa minkälaiset puvut miellyttivät kaikkein eniten ja hän alkoi tuoda sovitukseen tämäntyylisiä mekkoja. Tämä oli ihan loistavaa, sillä hänellä on kuitenkin parempi käsitys siitä, mitä kaikkea myymälästä löytyy!

Loput mekot mitä sovitin olivatkin sitten myyjän suosituksia. Niinattaressa sai kuvata kaksi suosikkimekkoaan joten koko sovituksen ajan mietittiin, mitkä kaksi olisivat parhaat. Loppujen lopuksi myyjän  ehdotukset päättivät suosikeiksi. Sen verran voin näistä puvuista paljastaa, että ne olivat molemmat merenneitohelmaisia pitsipukuja Mori Leen mallistosta. Kumpikin puku oli niin upea että en sovituskuvia viitsi valitettavasti tässä vaiheessa julkaista - jos vaikka jompikumpi päätyykin lopulta olemaan se THE DRESS!

Pieniä sneak peak-otoksia ajattelin kuitenkin lisätä. ;) Joku saattaakin näistä jo tunnistaa puvut, mutta tärkeintähän on ettei sulhanen (jos joskus sattuisi blogiin eksymään) näe kuvia puvusta vielä tässä vaiheessa! Kuten kuvista voi huomata nin tyyli johon tykästyin on siis merenneitomallinen, pitsinen puku jossa on näyttävä selkä! Muutenhan tämä menee aikalailla yksiin sen kanssa mitä olin miettinyt, mutta yllätyin siitä että tykkäsinkin kimalluksesta yllättävän paljon. ;) Olin siis suunnitellut hillitympää ja yksinkertaisempaa pukua etukäteen.

hääpuku pitsi avoin selkä

hääpuku pitsi laahus

hääpuku helsinki

hääpuku niinatar kokemuksia

Palvelun osalta Niinattaressa minulle jäi aivan erilainen fiilis kuin Zazabellasta. Meitä palvellut myyjä oli äärettömän mukava ja vaikutti innostuneelta työstään. Asiantuntemus näkyi siinä, että hän osasi valita toiveideni mukaan sovitukseen juuri sellaisia pukuja, mitkä vastasivat toiveitani. Hän asetteli peilaamista ja kuvia varten puvut kauniisti ja kiristi tarvittaessa että puvusta saa paremman kuvan. Hän myös kyseli häistämme ja vaikutti aidosti kiinnostuneelta, mistä tuli sellainen fiilis että asiakkaasta oikeasti välitetään. Voin siis suositella Niinatarta varauksetta niin pukujen valikoiman kuin asiakaspalvelunkin puolesta kaikille!

Vaikka Niinattaresta löytyikin aivan upeita pukuja, en vielä tässä vaiheessa uskaltanut tehdä päätöstä näiden pukujen osalta. Onneksi minulla on kuvat näistä puvuista ja voin vertailla niitä ajan kanssa.

Minulla on suunnitelmissa käydä vielä muutamassa muussakin paikassa sovittelemassa pukuja, joten vinkkejä otetaan vastaan! Ainakin Stockmannin hääosastoa on jo suositeltu ja Lahden Josefiinasta olen kuullut ylistystä paljonkin. Nyt siis parhaat vinkit ja omat kokemukset kehiin!


8 kommenttia:

 1. Näyttää ihanilta! Mutta eikö puku pitäisi tilata pian, että ehtii tulla ajoissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammikuun puoliväliin mennessä Niinattaressa sanoivat niin ehtii vielä hyvin. :)

   Poista
  2. Aijaa no hyvä! Mä kävin sieltä tosiaan silloin lokakuussa tilaamassa ja se tulee maaliskuussa niin kerkee tehdä vielä muutokset :) Mut vissiin just eri mekoila hieman eri toimitusajat.

   Poista
  3. Niin no meillähän on elokuun puolivälissä häät eli jos toimitus kestää sen noin 4-5kk niin jää vielä aikaa korjauksillekin kunhan senkin katsoo kuntoon ompelijan kanssa jo samalla kun tilaa puvun :) Myös liikkeen mallikappaleet olivat minulle juuri sopivia, joten siinä tilanteessa voin ostaa myös myymälästä löytyvän kappaleen joten pukua ei tarvitse lähteä erikseen tilaamaan. :) Mutta tosiaan pitäisi ehtiä myös jos tilaa tammikuun puoliväliin mennessä!

   Poista
 2. Ihanan näköisiä kuvia! :) Minulla on kanssa sovitus Niinattaressa huomenna. En jaksa odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan upeita mekkoja! :) Ihanaa sovitusta sinulle!

   Poista
 3. Ihanalta näyttää varsinkin tuo ylin lisäämäsi sovituskuva oooh :) ja hienoa kuulla että Niinattaresta sai hyvää palvelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä aivan upea puku! :) Niinattaressa palvelu oli mielestäni tosiaan aivan loistavaa ja myyjä oli ihanan ystävällinen ja innokas!

   Poista