sunnuntai 14. elokuuta 2016

Loppu selittämättömälle blogihiljaisuudelle

Lähes vuoden hiljaisuus hääblogissa voi vaikuttaa todella dramaattiselta. Meidän kohdalla onneksi syy on vähemmän dramaattinen, nimittäin morsiamen täydellinen hää-ähky.

Paniikki juhlapaikasta ja kirkosta, pitopalvelusta, budjetista..

Blogin täysi unohtaminen, Facebookin hääryhmien ignooraaminen, hääaiheisten keskustelujen välttäminen..

Tätä kaikkea mahtui vuodenvaihteeseen ja alkuvuoteen 2016. Kyseenalaistin ja pohdin oikeastaan kaikkea häihin liittyvää (sulhasta lukuunottamatta!) Häät lähenee mutta suunnitelmat eivät tuntuneet etenevän. Mietin pääni puhki pieniä yksityiskohtia kuten sopivaa boolireseptiä, täydellistä häälaukkua ja sopivaa luomiväriä, mutta kaikkein tärkein asia oli vielä auki.

En pyytele anteeksi hiljaisuutta blogissa (no selvä, ehkä vähän pyydän kuitenkin). Nyt on kuitenkin moni yllämainitsemistani ongelmista ratkennut. Itseasiassa jo hyvän aikaa sitten. Kesä meni lomaillessa ja aivan muita asioita miettiessä, enkä edes muistanut koko blogin olemassaoloa. Nyt syksyn lähestyessä hääsuunnittelu on alkanut jälleen pyöriä mielessäni ja paluu myös blogin pariin alkoi houkuttaa.

Toivottavasti joku vielä jaksaa seurailla, sillä nyt pää pursuaa ideoita häihin liittyen - niin isoja kokonaisuuksia kuin pieniä yksityiskohtiakin!

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva bongata naamakirjan kautta tämä sun blogisi! Jää ehdottomasti seurantaan jatkossakin :) Huomasin myös, että olet(te) ilmeisesti suhteellisen läheltäkin, mitä noita aiempia postauksia lueskelin - me ollaan & meidän hääjuhlaa juhlitaan noin tunnin päässä Lpr:sta! :)

  Tahdoin Jo - I Already Did

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Ollaan tosiaan molemmat Lappeenrannasta kotoisin ja alunperin oli tarkoitus juhlia häitä siellä suunnalla. Ei kuitenkaan löydetty sieltä sopivaa juhlapaikkaa joten jouduttiin siirtämään häät pääkaupunkiseudulle. :(

   Kävinkin jo kurkkaamassa sinun blogia ja liityin lukijaksi! :)

   Poista
 2. Rohkaisevaa lukea rehellistä tekstiä hää-ähkystä ja nähdä, että palasit sen jälkeen vielä saman blogin pariin! Itselläni alkoi juuri kolmen vuoden morsiustaival ja hää-ähky on varmaan mitä todennäköisemmin meilläkin edessä :D Mutta ehkä sellainen ei ole katastrofi kuitenkaan ja varmaan tekee välillä myös hyvää pitää taukoa häääjutuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu huomasin kyllä itse että teki hyvää pitää taukoa blogista ja ottaa myös etäisyyttä hääsuunnitelmista hetkeksi, nyt on taas ihan eri tavalla intoa! :)

   Tsemppiä sinne hääsuunnitelmiin!

   Poista