maanantai 15. elokuuta 2016

Juhlapaikkamme Espoon Talli

Kuten aikaisemmin jo hieman vihjailinkin, on meillä viime vuoden puolelta hääsuunnitelmat muuttuneet lähes kokonaan. Viime vuoden puolella kirjoitin juhlapaikan metsästyksestä ja kartoitin vaihtoehtoja Lappeenrannan seudulta. Kun olimme yhden juhlapaikan osalta joutuneet jo useampaan otteeseen pettymään huonoon (lue: olemattomaan) yhteydenpitoon, tulimme siihen tulokseen että siirrämme häät pääkaupunkiseudulle.

Pääkaupunkiseudulta valinnanvaraa juhlapaikkojen suhteen löytyikin sitten stressiksi asti. En edes muista montako pitkää iltaa vietin googlettamassa sopivia paikkoja, lukemassa keskusteluja ja aikaisempien morsiamien kokemuksia. Kertauksena vielä, että meillä oli etsinnässä juhlapaikka hieman vajaa 100 hengen häihin, ilman A-oikeuksia.

Eräänä myöhäisenä iltana vastaan tuli juhlatila Espoon Talli.

Espoon talli juhlapaikka häät

Espoon talli juhlapaikka häät


Espoon talli juhlapaikka häät

Espoon talli juhlapaikka häät

Espoon Talli on Hurma Tuotannon omistama juhlatila noin 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Nimensä mukaisesti tila on vanha talli, joka on hiljattain remontoitu lattiasta kattoon. Tallilla on mahdollista järjestää jopa 150 hengen istuvat juhlat, sillä rakennuksen yläkerrassa on vintti jonne voi laittaa osan pöydistä. Me rakastuimme juhlatilassa ennen kaikkea ihanaan tunnelmaan! Tallissa on maalaishenkeä, mutta koristelemalla siitä saa kuitekin myös todella modernin.

Hurma Tuotanto tarjoaa juhlien järjestäjälle kokonaispakettia, josta voi valita omat suosikkinsa. Pakettiin on mahdollista sisällyttää kaikkia astioista ja henkilökunnasta bändiin ja muihin esityksiin. Meille tulee myös Espoon Tallin juhlapaketti, josta kerron yksityiskohtaisemmin myöhemmin. Häidemme budjetti luonnollisesti kasvoi kun päätimme siirtää häät pääkaupunkiseudulle, sehän on selvää. Mielestäni paketti on kuitenkin todella kohtuuhintainen, ottaen huomioon että se poistaa monta stressinaiheuttajaa (stressimonsterihirviöbridezilla) morsiamen harteilta!

Onko lukijoissa muita kenellä on suunnitelmissa juhlia häitä Espoon Tallilla, tai oletko joskus kenties pyörähdellyt Tallin tanssilattialla? Vaihtaisin mielelläni kokemuksia ja ajatuksia niin aikaisempien kuin tulevienkin morsianten kanssa!

Kuvat

13 kommenttia:

 1. Itselläni ei ole kokemusta Espoon Tallista, mutta onpa tunnelmallisen näköinen paikka! Ja blogisi on kiva uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne. :) Paikka on tosiaan todella tunnelmallinen!

   Poista
 2. Näyttää upealle! Hääpaketti voi kyllä olla hyvä ratkaisu ♡ Jään seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä upea paikka omastakin mielestä :) Meidän tapauksessa paketti on siitäkin kiva että voi tosiaan itse päättää mitä kaikkea siihen haluaa sisällyttää!

   Poista
 3. Meillä on myös Espoon talli! Onpa kiva nähdä häät siellä! Meillä elokuu 2017.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana paikka :) meillähän on sitten juhlat melkein peräkkäin!

   Poista
 4. Löysin blogisi kun sunnuntaina etsin tietoa Espoon tallista ja olen sen jälkeen lukenut kaikki kirjoituksesi. :) Ihana blogi sulla ja jään innolla odottamaan lisää. Olen jo kauan haaveillut omista häistä ja nyt vihdoinkin pääsen itsekin suunnittelemaan kun mies kosi yllättäen lokakuussa. Meillä on mahdollisesti myös hääpaikkana Espoon talli. Oletteko käyneet katsomassa paikkaa kesällä? Olisi mielenkiintoista kuulla mitä mieltä olet ympäristöstä? :) Me käytiin tosiaan maanantaina ja lumimyrskyssä miljöö oli hieman tylsän näköinen. Sisältä on kuitenkin aivan ihana ja edulliselta vaikuttaa moneen muuhun verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja ihan mahtavaa että olet löytänyt blogiini ja vieläpä lukenut kaikki kirjoitukset! Kiitos kivoista sanoistasi. :)
   Käytiin tosiaan katsomassa paikkaa ja ympäristöstä olen myös kesäaikaan vähän samaa mieltä, että eihän se kaikkein idyllisen ole, hieman tylsän näköinen niinkuin itsekin kuvailit. Mielestäni kuitenkin ihan ok ja päädyttiin paikkaan ympäristöstä huolimatta juurikin todella kivojen tilojen ja suhteellisen edullisen hinnan ansioista. :)
   Seuraile ja kommentoihan jatkossakin blogiani ja ilmoittele kun teillä paikkavalinta varmistuu!

   Poista
  2. Okei, kiva kiitos! :) Olen parhaan kaverin häiden jälkeen haaveillut ihanista ryhmäkuvista ulkona mutta pitää keksiä jotakin muuta koska tuossa paikassa on kyllä kaikki muu niin hyvin! :)

   Poista
  3. No näinhän se on, mekin ihastuttiin paikkaan niin että varattiin se siitäkin huolimatta :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Meillä on myös Espoon Talli hääpaikkana, varmistui juuri vähän aikaa sitten, häät on ensi syksynä :) Kiva siis lukea kokemuksiasi ja seurata häittesi järjestelyitä tästä blogista, ihania juttuja olet jo suunnitellut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa löytää lisää ihmisiä joilla sama juhlapaikka! :) jää ihmeessä seurailemaan ja kommentoimaan niin voidaan vaihtaa ideoita tähän liittyen!

   Poista