lauantai 3. joulukuuta 2016

Suomalaista designia häälahjaksi

Kirjoittelin aiemmin siitä, miten me toivomme häälahjaksi rahaa häämatkaa varten. Tiedän, että joku haluaa aina antaa tavaraa lahjaksi ja silloin toivoisimmekin jotain kestävää ja ajatonta designia joka kulkee mukanamme kodista toiseen matkan varrella. Ajattelin nyt esitellä yhden tällaisen vinkin blogissani. Ja mikäs sen parempaa, kuin tukea suomalaisuutta samalla!

Illan usva pellon yllä. Auringon viimeiset säteet. Puiden oksilla viipyileviä lintuja. Pysähtynyt hetki. Rauha. Saunatauolla. Hiljaisuus, josta kaikki nauttivat.

Näissä maisemissa on syntynyt myös Pentti-jakkaroiden ainutlaatuinen muotoilu. Pysäyttävä ja katseenvangitseva kokonaisuus, jossa yhdistyvät luonnon symmetrisyys ja periksiantamaton kauneus.

Pentti-Jakkaran on suunnitellut Pentti Mäkipää ja nykyinen muoto on pitkän kehitystyön tulosta. Nykyisen Pentti-jakkaran muotoilun takana on Mikko Mäkipää. Istuin on suomalaista muotoilua ja käsityötä ja jokainen jakkara valmistetaan yksilöllisesti juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Pentti-tuotteita on eri kokoisia pyyhekoukusta baarijakkaraan, joten jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy varmasti sopiva tuote.

Minun tietoisuuteeni Pentti-jakkara on tullut perheen kautta ja mielestäni tuote on aivan loistava. Muotoilu on tyylikäs ja ajaton ja ennen kaikkea arvostan suomalaista yrittäjyyttä ja käsityötä. Lisäksi on aivan mahtavaa huomata miten innoissaan ja omistautunut Mikko on tuotteelle. Vaikkemme tavaralahjoja häälahjaksi toivokaan, niin mielestäni tämän kaltainen yksilöllinen design-esine olisi hieno lahja. Suomesta löytyy valtava määrä hienoja tuotteita ja jokaiselle hääparille löytyy varmasti juuri heille sopiva tuote.

Testailin Pentti-jakkaraa meidän makuuhuoneeseen yöpöydäksi ja mielestäni soveltuu erinomaisesti myös siihen käyttöön! Keskellä olevasta reiästä on kätevä pujottaa puhelimen laturin johto. :)

suomalainen design jakkara

suomalainen design jakkara

suomalainen design jakkara

häälahja suomalainen design

häälahja suomalainen design

suomalainen design pentti

suomalainen design pentti

Tutustu Pentti-jakkaraan tarkemmin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti