tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulusta inspiraatiota häiden koristeluun

Kirjoittelinkin viimeksi siitä, miten joulu on meille tärkeä juhlapyhä ja perinteet ovat tärkeitä joulun vietossa. Niin tärkeitä, etten ikinä itse järjestäisi häitä joulun aikaan enkä myöskään varsinaisesti ilahtuisi kutsusta häihin jotka olisivat aivan joulun lähellä. Mielestäni jouluna rauhoitutaan kotona perheen kesken ja ennen joulua kaikilla on omat kiireensä. Tämä ei kuitenkaan estä ihailemasta jouluisen teeman mukaan järjestettyjä häitä ja voihan jouluteemaa mukailla marras-joulukuun häissä ja miksei muulloinkin! Jouluisella teemalla en nyt tarkoita että juhlapaikka olisi koristeltu joulusukilla ja paikalle astelisi jossain kohtaa joulupukki. Tarkoitan että koristeluun otetaan inspiraatioksi värien osalta esimerkiksi punaista ja vihreää sekä kultaa. Luonnonmateriaaleista kuusen oksat, kävyt ja erilaiset marjat sopivat tähän teemaan loistavasti!

Sitten vähän inspiraatiokuvia...

jouluhäät koristelu kimppu
Kuva täältä.
jouluhäät koristelu kimppu
Kuva täältä.

jouluhäät koristelu kimppu
Kuva täältä.
jouluhäät kakku
Kuva täältä.
jouluhäät kakku
Kuva täältä.
jouluhäät kattaus
Kuva täältä.
jouluhäät pöytäkoriste
Kuva täältä.
jouluhäät kaakaobaari
Kuva täältä.
jouluhäät pöytäkoriste
Kuva täältä.
jouluhäät vieraslahja
Kuva täältä.


Mitä mieltä sinä olisit jos saisit kutsun häihin jotka järjestettäisiin aivan lähellä joulua? Entä mitä ajatuksia herättää tällainen hieman hienovaraisempi jouluinen teema häissä?

Ihanaa jouluviikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Joskus näin jossain häät sulhasen tapaan-ohjelmassa että häiden teemana oli joulu. Hih, se ei ollut tosiaankaan näin hienostunutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala! :D Vaikka jouluihminen olenkin niin en kyllä omiin häihin haluaisi joulupukkia vierailemaan tai joululauluja taustalle soimaan. Tällainen hienovaraisempi versio sen sijaan voisi mennäkin jos häät olisivat sopivaan vuodenaikaan!

   Poista
 2. Itseäni ei haittaisi kutsu häihin aivan joulun alla kunhan häitä ei tanssittaisi sentään jouluaattona :D Kaikki häät, joissa olen ollut vieraana ovat olleet kesällä, joten olisi hauskakin päästä kokemaan talvisempien häiden tunnelma :) Tuo hot chocolate bar on mielestäni ihana idea talvihäihin ja muutenkin tällainen hienovarainen joulun tuominen häihin mielestäni toimii vaikken itse haluaisikaan viettää omia häitäni talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kerran ollut vieraana talvihäissä ja ne olivat vielä Lapissa - aivan ihana tunnelma! Kaakaobaari olisi kyllä talvihäihin tosiaan pakko saada!

   Poista