torstai 29. joulukuuta 2016

Vuosi 2016

Vuosi 2016 tulee pian päätökseen ja aloin muistelemaan mitä vuosi onkaan pitänyt sisällään. Selailin Instagramista kuvia vuoden varrelta ja ajattelin että olisi hauska tehdä yhteenveto vuodesta myös blogin puolelle. Tässä siis yhteenveto vuodesta Instagram-kuvillani kuvitettuna! Jos haluat seurata minua Instagramissa niin nimimerkkini on lauravakkila.

Tammikuussa... 


vuosi 2016 yhteenveto

Treenattiin kovaa ja syötiin terveellisesti joulun herkuttelujen jälkeen ja pakkailtiin vanhaa asuntoa pakettiin muuttoa varten. Myös uuden kämpän remontointi ja muutto hoidettiin vielä tammikuun puolelta yhden viikon rutistuksena!
Hääsuunnitelmien osalta tilanne oli ollut pitkään taka-alalla, mutta tammikuussa havahduin huonoon yhteydenpitoon Lappeenrannan juhlapaikan osalta ja aloimme pyöritellä mielessämme juhlapaikan vaihtoa.

Helmikuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Sisustettiin uutta, ihanaa kotia!
Hääsuunnitelmien osalta päätimme että juhlat siirtyvät pääkaupunkiseudulle. Laitoin tarjouspyyntöjä ja päädyimme juhlapaikkaamme Espoon Talliin ihastuttuamme siihen palavasti!

Maaliskuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Päästiin nauttimaan talvisesta säästä, lumesta ja ulkoilusta ja talviurheilusta!
Hääsuunnitelmien osalta maksettiin juhlapaikan varausmaksu, eli ensimmäinen varsinainen maksu häitä varten!

Huhtikuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Maisema olikin muuttunut totaalisesti ja oltiin ihan keväässä! Rakennettiin terassi takapihalle, tehtiin pihahommia ekaa kertaa omalla pihalla ja mökkeiltiin!

Toukokuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Toukokuu tuntui jo aivan kesältä ja kului töiden ohessa mökkeillessä, ystävien kanssa iltaa istuessa ja aurinkoisessa säässä pyöräillessä ja lenkkeillessä.
Häiden osalta toukokuussa varasimme häihimme bändiksi Millie Jean-bändin.

Kesäkuussa..


vuosi 2016 yhteenveto

Lomailimme ensimmäisen viikon jo juhannuksena ja lomaviikoon kuului kaikkea ihanaa; sukulaisia, ystäviä, aurinkoa, mökkeilyä, kahdenkeskistä aikaa ja yksi yöuintikin ;)
Kesällä hääsuunnitelmat olivat kokonaan taka-alalla ja keskityttiin nauttimaan muista asioista!

Heinäkuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Lomailu jatkui! Sään mukaan mentiin aina sisällä ja ulkona ja lähes koko loman ajan pysyttiin liikkeessä! Heinäkuussa hyvää fiilistä ei vienyt mennessään edes töihin paluu ja lounaat nautittiinkin usein aurinkoisina päivinä musiikkitalon rappusilla.

Elokuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Vietettiin rapujuhlia isolla porukalla ja kysyin morsiusneitojani tehtäväänsä.
Elokuussa palasin kesälomien jälkeen blogin pariin ja innostuin taas ihan uudella tavalla häiden suunnittelusta ja bloggaamisesta! Kirjoittelin ensitöikseni blogiin selitystä pitkälle blogihiljaisuudelle.

Syyskuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Lomailin ihanien työkavereiden kanssa Barcelonassa. Reissu oli tarpeellinen akkujen lataus alkaneeseen syksyyn ja sillä naurun määrällä jaksoi pitkän syksyn! Syyskuussa meillä tuli Matiaksen kanssa täyteen kaksi vuotta saman katon alla mitä fiilistelin myös blogissa.
Myös upeat kihlajaiskuvat otettiin Jetron kanssa syyskuisessa Seurasaaressa. Fiilistelyä kuvista täällä!

Lokakuussa...


vuosi 2016 yhteenveto


Juhlittiin jo meidän kolmatta vuosipäivää! Lisäksi pohdin blogissa mm. sukunimiasiaa, johon ei muuten vieläkään ole saatu selvyyttä, eli kaikki vinkit ja mielipiteet otetaan vastaan!

Marraskuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Saatiin ensilumet etelässä ja fiilisteltiin jo hyvissä ajoin tulevaa joulua!
Ensimmäiset hääpukusovitukset kävin marraskuussa siskoni ja äitini kanssa. Sovitin pukuja Zazabella Outletissa ja Niinattaressa.

Joulukuussa...


vuosi 2016 yhteenveto

Fiilisteltiin joulua ja tein mm. miehelle olutkalenterin! Lähetimme joulukorttien yhteydessä save the date-kutsut, mutta muuten hääsuunnitelmat olivat pitkälti holdissa joulukuussa, mikä on osaltaan näkynyt myös blogin puolella hiljaisuutena.


Kokonaisuutena vuosi 2016 oli aivan upea, mutta vuodesta 2017 tulee epäilemättä vielä upeampi, kun saan vihdoin sanoa tahdon unelmieni miehelle!

Mikä oli sinun vuotesi kohokohta? Mitä odotat eniten vuodelta 2017?

2 kommenttia:

  1. Näyttää niin mukavalle vuodelle! Iloisia kuvia, näytätte niin onnellisilta! Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. On kyllä ollut ihan huippuhyvä vuosi ja onnellisia ollaan :) Hyvää uutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista