perjantai 14. lokakuuta 2016

Polaroid save the date-kutsut

Sain pari päivää sitten päähäni yhtäkkiä kuvan save the date-kutsuista, jotka on toteutettu polaroid-idealla. Tällä kertaa en päätynytkään selailemaan Pinterestin ihmeellistä maailmaa vaan päätin tehdä koeversioita meidän omilla kuvilla. Kokeilin useita eri kuvia ja fontteja ja mielestäni näistä tuli kyllä kivan näköisiä. Meillä on itsellä jo muita suunnitelmia meidän save the date-kutsuille mutta ajattelin silti jakaa nämä teidän kanssa. Mielestäni näistä tuli kyllä jopa yllättävän kivoja ja kuitenkin pienellä vaivalla!

Tein nämä testiversiot siis ihan vaan yksinkertaisesti lisäämällä tekstit kuvan alle, tulostamalla ja leikkaamalla. Helppoa ja nopeaa! Toki varsinaisiin versioihin voisi sitten panostaa enemmän ja olla tarkempi yksityiskohtien suhteen.

save the date ideoita

save the date espoo

save the date häät

save the date

save the date

save the date kutsu omista kuvista

save the date kutsu omista kuvista

save the date kutsu omista kuvista

save the date kutsu diy

save the date kutsu diy

Mielipiteitä, miltä nämä save the date-kutsut näyttää? Käyttökelpoinen idea vai ehdoton ei?

Ps. Käykäähän lukemassa aikaisempi kirjoitukseni itse kuvauksista. Myös Jetro kirjoitteli blogiinsa meidän kihlajaiskuvauksesta, käykää lukemassa! :)

17 kommenttia:

 1. Aivan ihania, ehdottomasti peukku näille! Erityisesti tuo missä tanssitte laiturilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 yllätyin kyllä oikeasti itsekin miten kivoja näistä tuli ja näin helposti! Oon ihan rakastunut tuohon kuvaan missä tanssitaan laiturilla ja vielä kun siihen sai hyvin lisättyä tuon tekstin 'Häitämme tanssitaan' :)

   Poista
 2. Wau, todella hieno idea! Todellakin käyttöön!! :) Mulle tulis ainakin vaikeus valita, kaikki fontit ja kuvat on omalla tavallaan kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytin näitä äsken vasta Matiakselle ja myös Matias innostui, eli voisi oikeasti olla toteutettava idea.. :) Saattaa tosin juurikin tuo valinnanvaikeus iskeä tässä kohtaa!

   Poista
 3. Ihan sika hienoja mut valinnan vaikeus iskee varmasti :'D toi laituri tanssi kuva olis ehkä paras :)

  VastaaPoista
 4. Ihania! Itse tykkään näistä polaroidideoista aina hurjasti. Niissä on jotain sympaattista ja herkkää. <3

  VastaaPoista
 5. Tykkään! Polaroideissa on jotain mikä viehättää ihan hirveästi! Noissa teidän korteissa on monta tosi kivaa vaihtoehtoa, eli varmaan joudutte hetken pähkäillä omaa suosikkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Joo valinnanvaikeus voi kyllä tulla näiden kanssa... :D

   Poista
 6. Niiiin ihanat!<3 Ja teidän kuvista saa varmasti hienot std-kutsut missämuodossa vaan toteutettuina. Niinkun oon ennenki sanonu, noi kuvat on ihan loistavat ja niistä välittyy teidän välinen rakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mietin itsekin samaa että näin hyvillä kuvilla ei kyllä varmaankaan voi mennä pieleen! :D näissä polaroid-versioissa on se hyvä puoli, ettei tekstiä tarvitse sommitella kuvan päälle!

   Poista