torstai 27. lokakuuta 2016

Kolme vuotta

Maanantaina meillä tuli kolme vuotta yhteistä matkaa täyteen.

Sovimme että joulun lähestyessä ja hääsäästöjä kartuttaessa ei osteta ollenkaan lahjoja, vaan kävimme yhdessä ulkona syömässä vuosipäivän kunniaksi. Oli muuten ihanaa pitkästä aikaa rentoutua ihan täysin ja keskittyä ihan vaan toisiimme ilman mitään kiirettä hyvän ruuan ja viinin äärellä. Maanantaina sain vielä töiden jälkeen ihania ruusuja, jotka Matias oli vieläpä valinnut sisustukseen sopivasti! Normaalisti saan aina valkoisia ruusuja, mutta nämä olivat kyllä nappivalinta!
stefan's steakhouse treffit
Stefan's Steakhouse - tonnikalaa alkuruuaksi
stefan's steakhouse treffit
Poroa pääruuaksi
ruusut vuosipäivä
Oranssit vuosipäiväruusut
ruusut vuosipäivä

Vaikka sovittiin että lahjoja ei osteta, niin Matias oli (tapansa mukaan) hieman luistanut tästä. Olimme aikaisemmin sopineet että teetämme canvas-taulun yhdestä Jetron ottamasta kuvasta, ja Matias olikin hoitanut tämän yllätykseksi vuosipäivän kunniaksi. Taulusta tuli UPEA ja se löysi paikkansa makuuhuoneen seinältä. Joku voisi olla sitä mieltä, että tämän kokoinen taulu omalla naamalla on liioittelua, mutta meidän mielestämme se on ihan täydellinen. ;)

canvastaulu omalla kuvalla

Tämä taisikin olla viimeinen seurustelun vuosipäivä mitä varsinaisesti juhlistetaan. Ollaan puhuttu että naimisiinmenon jälkeen juhlitaan sitten enää hääpäivää, toki pieniä muistamisia varmasti jatkossakin tehdään myös seurustelun ja kihlauksen vuosipäivänä.


Mitä vuosipäivää teillä juhlistetaan: seurustelun, kihlauksen vai häiden? Miten juhlistitte edellistä vuosipäiväänne?

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo taulu. :) Onnea vuosipäivästä <3

  VastaaPoista
 2. Eikä miten ihana taulu! <3 pojot sun sulholle! Meillä on samankokonen canvastaulu makkarissa omasta koiranpennusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on kyllä ihana! <3 voi, koiranpennuista tehty taulu kuulostaa aivan ihanalta :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos, tykkään kyllä itsekin tosi paljon! :)

   Poista
 4. Onnea vuosipäivän johdosta. :) Taulu on todella upea ja sopii hyvin makkariinne. Ei voi kuin todeta Jetron taitavaksi kuvaajaksi.

  Meillä juhlistetaan kaikkia vuosipäiviä, seurustelun vuosipäivää eniten. :) Se on meille se tärkein, ollaan kuitenkin ekaa kertaa virallistettu meidän suhde. Tietenkin kihla- ja hääpäiväkin ovat tärkeitä, joten miksipä ei sitten juhlisi kaikkia. Juhliminen ei välttämättä tarkoita lahjoja, vaan hieman erityistä huomiointia toista kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taulu on kyllä ihana ja Jetro tosiaan älyttömän taitava!

   Meilläkin kaikkina vuosipäivinä on ollut tapahan huomioida toista jollain kivalla tavalla tai tehdä jotain kivaa yhdessä ja tämä varmasti tulee jatkumaan jatkossakin! :) sitten hääpäivää tullaan tulevaisuudessa juhlistamaan hieman spesiaalimmin.

   Poista