keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Hääbändi: Millie Jean

Musiikki on meille tärkeä osa häiden tunnelmaa ja live-musiikki nostaa mielestäni tunnelman vielä ihan eri levelille verrattuna esimerkiksi Spotifysta soitettavaan musiikkiin. Innostava bändi saa porukan mukaan tanssimaan alusta asti, mikä on meille todella tärkeää. Halutaan että sekä meillä että vierailla on hyvä meininki ja porukka viihtyy oman pöydän tai tupakkapaikan sijaan mieluummin tanssilattialla.

Meillä on omakohtaista kokemusta hyvin harvasta bilebändistä eikä tutuilta kyselykään oikein tuottanut toivottua tulosta, joten hääbändin etsinnässä jouduttiin turvautumaan vanhaan kunnon Googleen. Etsin netistä eri  vaihtoehtoja ja käytin mm. Buukkaa bändi-sivustoa vaihtoehtojen kartoittamiseen. Ongelmana oli se, että vaihtoehtoja on valehtelematta SATOJA! Apua, miten voi koskaan löytää juuri omaan makuun sopivan, oikeasti hyvän bändin ja vielä kohtuuhintaan. Budjettimme oli alunperin noin 1000 euroa, mutta jonkun verran jouduimme tästä joustamaan.

Yhden sairauslomapäivän ajan kartoitin vaihtoehtoja ja esitin Matiakselle muutaman vaihtoehdon. Olin itse jo valmiiksi siinä vaiheessa ihastunut Camillan ääneen ja etenkin viuluosuuksiin, ja keskustelupalstojen kehuja luettuamme päädyimme siis pyytämään tarjouksen Millie Jean-bilebändiltä.
millie jean bilebändi häät
Kuva täältä.
Saimme tarjoukseemme vastauksen uskomattoman nopeasti kahden tunnin sisään ja muutenkin viestintä Millie Jeanin Mikon kanssa on ollut tosi helppoa ja mutkatonta! Olemme sopineet heidän kanssaan keikasta ja saaneet listaa tämänhetkisen soittolistan biiseistä josta voimme toivoa jonkun verran omia suosikkeja esitettäväksi, toki bändi etenee juhlassa sitten fiiliksen ja yleisön mukaan. Lisäksi jos haluamme jotain soittolistan ulkopuolisia kappaleita juhlaan, esimerkiksi häätanssiin niin sekin on mahdollista.

Bändin ohjelmisto on hyvin laaja ja kattaa niin ikivihreitä klassikkoja kuin uudempia hittejäkin. Meille oli tärkeää juurikin se, että biisejä on laidasta laitaan erilaisia, sillä meidän vieraistammekin löytyy hyvin erilaisia ihmisiä. Bändin solistilla Camillalla on aivan uskomaton ääni ja viuluosuudet tuovat mielestäni ihanan lisän ja sopivat erinomaisesti häiden tunnelmaan.

Millie Jean on kerännyt kehuja niin keskustelupalstoilla kuin Facebookin hääryhmässäkin, ja siksi luotto on kova. En malta odottaa häitämme ja uskon että bändin ansiosta ilta nousee aivan uudelle tasolle!

Bändin nettisivuilta voit lukea lisää ja löytyy sieltä muutama biisinäytekin. ;)

Onko joku nähnyt Millie Jeanin joskus livenä tai onko joku muukin varannut saman bändin häihin? Millä kriteereillä olette valinneet bändin vai tuleeko teille bändiä ollenkaan?

2 kommenttia:

  1. Hei mä kysyin myös näiltä tarjousta, mutta olivat valitettavasti jo varattu meidän hääpäivälle. Varmasti hyvä valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Toivottavasti olette kuitenkin saaneet hyvän bändin myös teille :) Me varattiinkin bändi jo tosi hyvissä ajoin aika kauan aikaa sitten, niin saatiin se mitä toivottiin. :)

      Poista