keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Miksi hän?

Kuten jo aiemminkin sanoin, joku saattaisi ajatella, että on liian hätäistä mennä kihloihin alle kahden vuoden seurustelun jälkeen. Höpö höpö sanon minä! Sen tietää kun on löytänyt sen oikean ihmisen, sen vain tuntee. Miksi sitten juuri hän on minulle se oikea?
Ihana arki - hän ottaa minut huomioon ja piristää arkea pienillä teoilla
Monet ihmiset elävät elämäänsä odottaen aina seuraavaa viikonloppua, lomamatkaa, juhlapyhää... Toki mekin odotamme innolla tulevia lomia ja juhlapyhiä, mutta pyrimme myös tekemään arjesta sellaista, että siitäkin voi nauttia. Tämä ei suinkaan tarkoita mitään isoja panostuksia, vaan lähinnä arjen pieniä asioita, jotka piristävät päivää. Se piristää kummasti kun voi herätä aamulla kahvin tuoksuun tai tulla töiden jälkeen siistiin kotiin, jossa odottaa ruoka valmiina. Toista voi myös piristää tuomalla kaupasta jotain yllätyksenä tai sanomalla jotain kivaa. Viimeksi viime viikolla Matias kävi kaupassa tekemässä ruokaostokset ja toi vielä yllätyksenä kukkia. Ihanaa!
Tuki ja turva - hän on luotettava ja aina tukena kun on vaikeaa
Meillä on tullut Matiaksen kanssa parin vuoden aikana jo monenlaista vastaan. Ollaan asuttu ensin eri maissa ja myöhemmin eri kaupungeissa. Meidän molempien elämässä on tullut vastaan monenlaisia muutoksia, ollaan muutettu uuteen kaupunkiin pois perheen ja ystävien luota, vaihdettu työpaikkaa ja hankittu meille kokonaan uusi perheenjäsen! Kaikki muutokset on olleet positiivisia, mutta silti ne stressaavat ja jännittävät.eteen tullessaan. On ihanaa tietää, että tapahtuipa mitä tahansa niin toinen on aina tukena, huonompinakin päivinä.

Avoimuus - hän puhuu tunteistaan ja on opettanut paljon tästä myös minulle
Kaikilla on huonoja päiviä, niin meilläkin molemmilla (okei, lähinnä minulla..). Tärkeintä on pystyä puhumaan asioista, koska jos ei kerro omista huolistaan toisille, syntyy helposti väärinkäsityksiä. Yleensä ajatellaan, että miesten on hankalaa puhua tunteistaan, mutta meillä tämä tuntuu menevän toisinpäin, sillä minä olen se joka ei saa sanaa suustaan kun on huono päivä. Tämä johtuu mahdollisesti siitä, että aikaisemmin en ole ollut sellaisen ihmisen kanssa, joka kuuntelee ja ymmärtää hölmöltäkin kuulostavia huolia. Olen kuitenkin Matiaksen kanssa oppinut paremmin puhumaan siitä, miltä minusta tuntuu ja miksi, koska tiedän että hän yrittää parhaansa mukaan ymmärtää ja auttaa.
Hauskaa yhdessä - hän on hauska, hölmö, hassu, ihana...
Meillä on Matiaksen kanssa samanlainen huumorintaju - ehkä yhtä omituinen. Hän onnistuu aina piristämään minua, vaikka olisin kuinka huonolla tuulella. Maailmasta ei löydy montaakaan tällaista ihmistä Matiaksen lisäksi, ainoastaan siskoni ja muutama ystäväni, joten kun löytää tällaisen ihmisen, kannattaa heistä pitää kiinni!

Tässä vain pieni osa niistä syistä miksi juuri hän on minulle se oikea ja miksi me mennään naimisiin. En olisi koskaan uskonut että löydän ihmisen jonka kanssa on näin helppo olla, mutta onneksi löysin! En voisi olla onnellisempi :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan ihanalta ♥ Ja tuo sinun ensimmäinen lause.. nimenomaan, höpö höpö! Me oltiin oltu 8kk yhdessä, kun mentiin naimisiin ja 10 kk yhdessäolon jälkeen muutettiin yhteen. Monella oli tähän sanomista, mutta eiköhän sen kuitenkin itse tiedä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se juuri on, ei sillä ole väliä kauanko on ollut yhdessä, kyllä sen sitten tietää kun se oikea löytyy eikä siihen ole muilla mitään sanomista! :)

      Poista