torstai 3. syyskuuta 2015

Häiden teemavärit

Olen aiemmin ollut värimieltymysteni suhteen varsinainen tuuliviiri. Lempiväreihini on kuulunut mustan ja valkoisen lisäksi mm. keltainen, harmaa, violetti, turkoosi, oranssi, kulta ja hopea. Viimeisimmän parin vuoden ajan olen kuitenkin ollut mieltynyt erityisesti valkoiseen ja harmaaseen, ja uskonkin että nämä neutraalit värit ovat jo lunastaneet paikkansa kestosuosikkeinani. Nämä värit näkyvät myös blogin ulkoasussa ja uskon, että kenellekään ei tule yllätyksenä kun kerron että nämä värit tulevat näkymään myös meidän häissämme.

Minulle kaikkein mieluisin värimaailma hääjuhlassa olisi nimenomaan valkoista ja harmaata sekä lisäksi kukkia, jotka tuovat myös hieman vihreää värimaailmaan. Uskon kuitenkin, että jos joku väri on vahvasti läsnä valitsemallamme hääpaikalla, niin sisällyttämme myös sen teemamme. Jos esimerkiksi hääpaikan seinät tai tuolit ovat voimakkaan väriset, niin haluan sitoa myös ne teemaan ottamalla tuon värin mukaan myös koristeltuihin. Tässä joitain ideoita siihen, mitä värejä valkoisen ja harmaan kaveriksi voisi yhdistää.

Luonnonläheisiä värejä...

Kuva täältä
Kuva täältä

Kuva täältä
Vaaleanpunaista tai persikkaa...
Kuva täältä
Kuva täältä
Turkoosia tai mintunvihreää...
Kuva täältä
Kuva täältä
Keltaista...
Kuva täältä
Kuva täältä
Oranssia..
Kuva täältä
Kultaa..
Kuva täältä
Miltä nämä värivaihtoehdot vaikuttavat muiden mielestä? Täytyy sanoa että minua miellyttävät kaikki vaihtoehdot omalla tavallaan. Tässä vaiheessa etenemme häiden suhteen kuitenkin sillä ajatuksella, että värimaailmamme koostuu lähinnä valkoisesta ja harmaasta. Katsotaan sitten lähempänä, päätämmekö lisätä jotain tehosteväriä vielä sekaan.

2 kommenttia:

 1. Meillä kans neutraalit värit pääasiassa., valkoista, ruskeaa, harmaata ja näillä näkymin haluan tehosteväriksi lilaa/laventelia :D Ne on jo jotenkin pinttynyt omaan päähän :)

  Noi on kyllä kaikki hieno väriyhdistelmiä, kauheen vaikee tämmösiä asioita päättää, ja kun mielikin muuttuu niin pirun usein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta noi teidän värit! :)

   Ja se on kyllä totta, ei oo helppoa kun oma mieli muuttuu jatkuvasti! :D

   Poista