sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Mitä seuraavaksi?

Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsin, olen elänyt aikamoisen kiireen keskellä viime viikot. On ollut kaikenlaista hässäkkää niin töissä kun vapaa-ajallakin ja samalla päälle hyökännyt syysflunssa ei ainakaan helpota asiaa. Jotkut asiat on ollut vaan pakko hoitaa kuumeesta ja flunssasta huolimatta ja se jos joku vie voimat.

Kiireestä ja väsymyksestä johtuen olen elänyt monta viikkoa miettimättä häitä oikeastaan ollenkaan! Tämä tuntuu minulle oudolta, koska kihlauksen jälkeen mietin häitä J A T K U V A S T I ! Siis valehtelamatta jatkuvasti. Mietin häiden väriteemaa, googlettelin hääpaikkoja, keräsin ideoita Pinterestiin ja pyysin siskoani jo kaasoksi. Kävimme myös äitini ollessa Helsingissä katselemassa sormuksia ja mietin jo, milloin menisin ensimmäisen kerran sovittelemaan hääpukuja.

Nyt, muutama viikko ilman ajatustakaan häistä (poislukien kihlajaiset viime viikonloppuna) ja nyt on suoraan sanottuna jotenkin tyhjä olo. En osaa selittää, ihan kuin olisin hukassa koko hääsuunnittelujen suhteen. En ole avannutkaan Pinterestiä pitkään aikaan ja yritän parhaani mukaan välttää Facebookin Hääryhmän ilmoitukset. Muiden intoilu ja suunnittelu tuntuu stressaavalta. Itse on ollut kiireen ja sairastelun vuoksi nin poikki, ettei ole jaksanut miettiä häihin liittyviä juttuja, mutta samalla tulee huono omatunto kun tuntuu että kaikkien muiden häät on kohta jo suunniteltu!


Mikä nyt neuvoksi? Tiedän, että häihin on vielä aikaa ja suunnitella ehtii vielä hyvin, mutta haluaisin saada isot asiat päätettyä jonka jälkeen voisin sitten ilman stressiä olla miettimättä häitä pidemmänkin aikaa jos siltä tuntuu. Toisaalta, luulen että kun saisimme isoimmat asiat (LUE: hääpaikan) valittua ja varattua, niin se vähentäisi stressiä huomattavasti ja into muuhun suunnitteluunkin palaisi. Olen etsinyt ja etsinyt meille sopivaa hääpaikkaa Lappeenrannan alueelta ja lähiseuduilta, mutta sopivaa ei vaan tunnu löytyvän. Yksi sopiva on tiedossa, mutta sen kohtalosta ja varausmahdollisuudesta päätetään vasta joulukuussa. Mitä te muut olette mieltä, pitäisikö minun vain lopettaa jatkuva stressaaminen paikan suhteen vähäksi aikaa ja odottaa joulukuuhun asti tuon kyseisen paikan kohtaloa? Mitä jos sitä ei olekaan mahdollista varata ollenkaan tai joku on ehtinyt jo varata meidän päivän? Sitten olemme taas lähtöpisteessä paikan suhteen..

Nyt tarvitaan apua! Onko muille tullut häitä suunnitellessa kausia kun tuntuu ettei voisi vähempää kiinnostaa? Entä mitä itse tekisitte hääpaikan suhteen tällaisessa tilanteessa? APUA!

2 kommenttia:

  1. Täällä on ollu ihan sama vaihe, mutta tässä on vieeeelä monia kuukausia aikaa innostua hössöttää ja otaa taas vähä "vapaata " häähömpötyksestä ☺️ Joten ei varmasti hätää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin oon itsekin ajatellut :D ehkä vaan suosiolla hellitän suunnittelujen suhteen hetkeksi niin eiköhän se into sieltä palaa!

      Poista