sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Hempeät loppukesän kuvaukset pellolla

Loppukesästä viime vuonna valokuvaaja Camilla Bloom otti meihin yhteyttä. Hänellä oli ylimääräistä aikaa elokuisena viikonloppuna ja hän halusi tehdä kuvauksia ja kysyi, olisiko meillä mielenkiintoa osallistua. Tottakai mielellään haluttiin mukaan! Kuvat otettiin pellolla ja Camilla esitti omaa näkemystään kuvien tyylistä ja siitä, mitä toivoisi meidän pukevan yllemme. Matias meni omilla vaatteillaan ja minulle Camillalla oli valmiiksi vaatteet. Kiireet ovat vieneet kuvaajaa mennessään ja nyt pääsen vihdoin näyttämään teille kuvia tuosta kuvaussessiosta! Mielestäni kuvissa on aivan ihanan hempeä ja romanttinen tunnelma, kuten Camillan tyyliin kuuluu.

Yksi Camillan kuvista pääsi myös blogin banneriin näin kevään ja kesän lähestyessä! Tein bannerin itse Canvalla, jolla muuten myös meidän save the date-kutsut suunnittelin!

Tässä siis suosikkejani kuvien joukosta!Kaikki kuvat: Camilla Bloom Photography

Mitä tykkäätte blogin uudesta ilmeestä?

10 kommenttia:

 1. Oi miten ihania ja hempeitä kuvia <3 Ja vahvistaa vaan ajatusta siitä että haluan ehdottomasti tyllihameen mukaan meidän "kihla"kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tykkään itekkin tosi paljon :) ja peukku tyllihameelle!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Teillä onkin nyt sitten kuvauksia varten kokemusta hääpäivää ajatellen. Me ei olla kertaakaan oltu kuvattavana ja se minua pelottaakin, että miten osaan olla rentona ja luonnollisesti kuvissa :/ mutta siis nämä kuvat ovat juuri minun makuuni :) ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tykkään näistä itsekin kovasti! :)

   Ja on kyllä totta että on hyvä että ollaan oltu pariin otteeseen jo kuvattavana. Ainakin meidän kokemusten mukaan alku on aina vähän jäykkää mutta osaavan kuvaajan kuvattavana rentoutuu kyllä nopeasti ja kuvista tulee hyviä :)

   Poista
 3. Kuvat on todella ihania <3 Ootte upee pari :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita kuvia! Tulee ihanat Suomi-Eloveena-vibat kun ootte molemmat niin vaaleita. :) Hääkuvista tulee takuulla myös tosi hienoja, kun on noin hyvät mallitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellainen fiilis näistä kyllä kieltämättä tulee! :D

   Ja kiitos hirveästi, en tosin niin tiedä mallien hyvyydestä.. :D Pakko tunnustaa että näiden kuvien osalta pelotti mitä tulee kun oli eka kerta kun oltiin varsinaisesti kuvattavana ja jännitti ja tuntui että oltiin tosi jäykkiä, mutta jos näistä tuli näin hyviä niin varmasti tulee hääkuvistakin! :)

   Poista
 5. Wau! Upeita kuvia :) Mahtavia, lempeitä ja pehmeitä sävyjä eritoten onnellisen näköinen pari :)

  VastaaPoista