lauantai 25. helmikuuta 2017

Häidemme kukat - Flowr

Kuten aiemmin jo vihjailin, meidän hääsuunnitelmat ovat viime aikoina ottaneet harppauksia etenkin palveluntarjoajien löytymisen osalta. Ensimmäisenä haluan kertoa teille häidemme kukista.

Häidemme kukat toteuttaa Flowr - Floral Design Studio.

hääkukat helsinki

Flowrin takana on Katri, joka pyörittää päiväsaikaan toimistossa exceleitä ja numeroita, mutta iltaisin ja viikonloppuisin pääsee siirtymään kukkien maailmaan. Hän tekee tilaustöitä kukista suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Hänellä ei ole floristin koulutusta, vaan intohimo kukkia kohtaan on ajanut harrastuksen pariin.

Katrin tyylissä minua viehätti juurikin tietynlainen rentous ja huolettomuus sekä kunnioitus kukkia kohtaan. Hänen kimppujensa ja asetelmiensa värimaailmat miellyttivät silmää ja olivat minun silmääni jollain tapaa todella harmonisia. Katrin kimpuissa näkyy paljon myös minun lempikukkiani – pioneja, jaloleinikkejä ja paljon vihreää! Lisäksi mielestäni Flowrin logonkin on oltava joku merkki - se kun sopii täydellisesti sekä meidän häiden että minun blogini tyyliin!

floristi helsinki harrastaja

pöytäkukat häihin helsinkiOlen viestitellyt Katrin kanssa meidän ajatuksistamme kukkien osalta ja oli aivan ihanaa huomata että meidän ajatuksemme kohtaavat älyttömän hyvin! Tilaamme Katrilta minulle kimpun, Matiakselle vieheen ja kukkia pöytiin. Morsiuskimpussa ja vieheessä väreinä nähdään valkoista ja vihreää. Jonkun verran on keskusteltu kukkavalinnoista, mutta koska ajatukset ovat menneet meillä niin hyvin yksiin, niin uskallan kyllä antaa Katrille melko vapaat kädet kukkien suhteen. Tyyliltä tavoitellaan luonnollista mutta tyylikästä kimppua. Katrin ensimmäinen koskaan tekemä hääkimppu (ensimmäinen alla) oli mielestäni jo aivan täydellinen ja hän on sen jälkeen tehnyt myös muita hääkimppuja.

luonnollinen hääkimppu pääkaupunkiseutu
Kuva: Marko Juhani

hääkimppu luonnollinen helsinki

hääkimppu luonnollinen helsinki

Pöytäkukista meillä oli paria eri ehdotusta Katrille ja häneltä tulikin vihreää valoa molemmille vaihtoehdoille. Vaihtoehtoina oli joko pelkät vihreät köynnökset pöydissä tai vihreät ja valkoiset kukat pöydissä pienissä maljakoissa. Näillä näkymin päädytään pieniin maljakoihin, joissa nähdään siis morsiuskimpun tyyliä noudatellen vihreää ja valkoista luonnollista mutta tyylikästä tyyliä.

Täytyy sanoa että en voisi iloisempi olla siitä, että löydettiin Katri vastaamaan meidän kukista! Minua alkoi jo vähän ahdistaa kun omassa päässä oli tietyt visiot, mutta minua pelotti lähinnä se, kenet löydän toteuttamaan noita visioita. On aina ihanaa löytää sellainen henkilö, kenen vastuulle voi antaa jonkun osa-alueen häiden järjestelyistä ja näin vähentää omaa stressiään.

Postauksen kuvat: Katri/Flowr (jos ei toisin mainita)

Flowr Facebookissa
Flowr Instagramissa

6 kommenttia:

 1. Kauniita kimppuja :) itsekkin haen juuri tuollaista luonnonläheistä teemaa morsiuskimppuun ja kaasojen kimppuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Katrin kimput on kyllä tosi kauniita ja yleisesti ottaen tällainen luonnollinen tyyli!

   Poista
 2. Ihan kauniita ovat, mutta jospa emme kutsuisi floristiksi, jos ei kerran floristin ammattitutkintoa ole. Muutoin jokainen voi tuosta vain nimittää itseään millä ammattinimikkeellä tahtoo. Ei reilua heitä kohtaan, jotka opiskelevat alaa ja suorittavat näyttötutkinnot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmasti ihan totta, hyvä kun huomautit. :) Itsellä kun ei alalta ole ollenkaan tietämystä niin ei osaa ajatella samalla tavalla asiaa.

   Poista
 3. Kommentoin tähän itse Katrina, Flowrn omistajana, että postauksesta (ja myös muista minun tiedoista) käy ilmi, että minulla ei ole floristin koulutusta 😊 Siksi kutsunkin itseäni wannabe floristiksi 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri, et ole itse missään vaiheessa itseäsi floristiksi kutsunutkaan :) meidän häihin sopii täydellisesti wannabe-floristi jonka kanssa ajatukset kohtaa täydellisesti! 😘

   Poista