maanantai 6. helmikuuta 2017

Fitverstas Bridal Bootcamp

Olen aikaisemmin kirjoitellut hääkuntoprojektista täällä. Haluan olla hääpäivänä timmissä kunnossa tuntea oloni itsevarmaksi ja hyväksi. Loppuvuonna tuli syötyä miten sattuu ja treenitkin jäivät vähemmälle. Nyt koko tammikuun harjoittelin taas uudelleen säännöllisempää ruokarytmiä ja tein (taas) paluun salille. Tammi- helmikuun vaihde onkin mennyt jo ihan hyvin ja mielessä oli viime viikolla että voisin vetää nyt keväällä vielä jonkunlaisen spurtin hääkunnon saavuttamiseksi ja ennen kaikkea säännöllisen syömisen ja treenaamisen palauttamiseksi osaksi jokapäiväistä elämää.

Niinpä voitte kuvitella miten innostuin kun Mirja otti minuun yhteyttä ja tarjosi mahdollisuutta päästä testaamaan Fitverstaan BridalBootcamp-ohjelmaa. Kyseessä on 12 viikon treeniohjelma johon sisältyy 4 viikon välein vaihtuvat treeniohjelmat ja lisäksi muutama extra-treeni sekä ruokavaliopohja tukemaan treenejä.

fitverstas terveellinen ruokavalio

Innostuin tästä mahdollisuudesta niin että päätettiin että aloitan ohjelman heti tänään maanantaina ja eilen illalla Lappeenrannasta palattuamme käytiinkin tekemässä ruokaostokset pariksi päiväksi ja otin aloituskuvat. Suunnitelmana on noudattaa ohjelmaa tiukasti mutta ei orjallisesti ja uskon että kun suurimmaksi osaksi noudatan ruokavaliota niin esimerkiksi yksi vapaamuotoisempi ateria viikossa ei maailmaa kaada. Toisaalta ruokavalio on todella monipuolinen ja antaa paljon valinnanvaraa joten uskon että siinä pysyminen tulee olemaan melko helppoa.

hääkuntoprojekti kiinteytyminen

fitverstas bridal bootcamp

häädieetti

Mitä tulee tavoitteisiin niin tavoitteena minulla on kiinteytyminen tämän 12 viikon aikana sekä tietenkin virkeämpi ja aktiivisempi olo. Toivon että saan tästä ohjelmasta buustia treenaamiseen ja terveellisen syömiseen minkä voimalla voin jatkaa sitten kesän yli hieman rennommalla otteella. Vaakaa en aio tuijottaa ollenkaan. En ole käynyt vaa'alla yli puoleen vuoteen enkä aio tehdä sitä nytkään - juteltiin tästä myös Mirjan kanssa ja hänen mielestään se oli myös hyvä idea! Peili ja kuvat saavat kertoa kehityksestä vaa'an sijaan.

Aloituskuvista näette siis lähtötilanteen. Minulla on tälläkin hetkellä ihan hyvä olo kropassani, mutta ohjelmalta toivon vielä lisää lihaserottuvuutta ja kiinteytymistä! Kirjoittelen fiiliksiä ja väliaikatietoja etenemisestä täällä bloginkin puolella mutta muista seurata blogiani myös Instagramissa nimimerkillä isaidyesblogi. Minua voi seurata myös snapchatissa nimellä lauravakkila, näissä kanavissa päivittelen vielä enemmän päivittäisiä fiiliksiä etenemisestäni!


Let's do this!

Yhteistyössä Fitverstas

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla jään seuraamaan sunki morsiuskuntoprojektia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee innolla odotan kyllä itsekin millaisiin tuloksiin päästään! :)

      Poista