perjantai 3. maaliskuuta 2017

Pitsinen aamutakki

Etsiessäni aamutakkia hääpäivän aamua, seuraavaa aamua ja häämatkaa varten, törmäsin Etsyssä aivan UPEAAN pitsiseen, ivoryn väriseen aamutakkiin. Se oli kokonaan pitsiä ja yksinkertaisesti aivan täydellinen. Hinta oli myös sen mukainen, eikä minulla tosiaankaan ole aikomustakaan maksaa aamutakista yli 100 euroa - siitäkin huolimatta että aamutakki tulee kyllä varmasti käyttöön myös häiden jälkeen. Niinpä päätin haikein mielin haudata ajatuksen tuosta ihanuudesta.

Some on kyllä ihmeellinen asia sillä viime viikolla Facebookin sivupalkkiin ilmestyi mainos pitsisestä aamutakista. Linkki vei Gina Tricot'n sivuille, josta löytyi kuin löytyikin valkoinen, pitsinen aamutakki ja hintaakin oli vain 40 euroa! Klikkasin tuotteen ostoskoriin ja tilaukseen.

pitsinen aamutakki hääaamu

pitsinen aamutakki hääaamu

pitsinen aamutakki hääaamu

Alkuviikosta aamutakki saapui perille ja se oli täydellinen! Kirjoittelin vähän aikaa sitten häiden turhakkeista ja monen mielestä tämä saattaa mennä juurikin siihen kategoriaan. Minulla ei kuitenkaan ole ollenkaan tällaista aamutakkia ja olen jo pitkään halunnut sellaisen hankkia. Tämä pitsinen ihanuus on juuri sellainen mitä voi käyttää hääpäivän aamuna kassojen kanssa laittautuessa, seuraavana aamuna hotellihuoneessa aamupalaa syödessä ja joka aamu häämatkalla rauhallisista aamuista nauttiessa. Ja kuten jo aiemminkin mainitsin, aamutakki tulee varmasti myös päivittäiseen käyttöön - tai ainakin rauhallisiin, kahdenkeskisiin viikonloppuaamuihin jos ei muuten.

Väriltään aamutakki on luonnonvalkoinen, vaikka sen Gina Tricot'n sivuilla sanotaankin olevan valkoinen. Koko XS-S oli minulle juuri sopiva, pituus on noin puoleen reiteen (mutta minä olenkin pätkä!). Laadultaan pitsi ei varmasti ole kalleinta mahdollista tällaisessa ketjuliikkeen tuotteessa, mutta minulle menee aivan hyvin. :)

pitsinen aamutakki hääaamu

pitsinen aamutakki hääaamu

Onko sinulla joku aamutakki vastaavaan tarkoitukseen? Mistä olet löytänyt omasi ja millaiseen päädyit? Vai kuuluuko tämä sinun mielestäsi kenties juuri siihen 'häiden turhakkeet'-kategoriaan?

12 kommenttia:

 1. Mä haaveilin joskus silkkisestä tai pitsisestä aamutakista joululahjaksi. Taisin kuitenkin puhua ääneen vain "aamutakista", joten anopin antamasta joulupaketista paljastui oranssi froteeversio. :D Hyvä sekin on! Ja ollut paljon käytössä. Mun sisäinen pihistelijäni vain sanoo, että koska mulla on jo yksi aamutakki, en voi hankkia enää toista, vaikka mieli tekisi tuollaista kevyttä ja kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen paksumpi minulta itseasiassa löytyy mutta olen halunnut tällaisen kevyemmän jo pitkään ja tämä oli niin ihana että oli pakko ostaa :)

   Poista
  2. Kurkkailin postauksen lukemisen jälkeen vähän Gina Tricotin nettisivuja, mutta en kyllä löytänyt tällaista sieltä. :D En varmaan osannut katsoa oikeasta paikasta.

   Poista
  3. Postauksessa on suora linkki tuossa Gina Tricot'n sivuille kohdassa, nimeomaan sivuille sanassa, sitä kautta löytyy! :) pitääkin säädellä asetuksia niin että linkit näkyy erivärisellä tekstin seasta!

   Poista
  4. Noni, olinpa taas fiksu kun en edes sitä hoksannut. :D Tänks!

   Poista
  5. Se oli kyllä tosi hämäävä kun linkit oli samanvärisiä kuin muu teksti :) muokkasin vähän niin nyt pitäisi erottua paremmin!

   Poista
 2. Viime vuonna olin vielä keväällä Cubuksella töissä ja siellä olis ollu ihania hääaamutakkeja. Varmaan hankin jonkun ihanan itselleni. Tulee kuitenkin häitä seuraava päivä vietettyä rennoissa meiningeissä hotellihuoneessa aamupalatarjoilun ja porekylpyjen parissa, niin mukava olis joku rento vaate siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä juuri, meilläkin varmasti pitkälti hotellihuoneessa menee seuraava aamu joten on kiva kun on rento vaate siihen :)

   Poista