maanantai 13. maaliskuuta 2017

Fitverstas Bridal Bootcamp: viisi viikkoa takana

Näin maanantain ja uuden viikon kunniaksi ajattelin että voisi olla hyvä kertoa taas vähän fiiliksiä Fitverstaan Bridal Bootcampistä! Mukana on myös väliaikakuvia näin viiden viikon jälkeen, sillä niin kuin alussa kerroin niin vaaka on lentänyt pois käytöstä jo vuosi sitten ja mittoja olen tosi huono ottamaan, mielestäni kuvat kertovat hyvin etenemisestä.

Teeenit on kulkeneet ihan älyttömän hyvin niin kuin aluksi veikkasinkin ja etenkin viime viikolla tein salin lisäksi myös aerobisia hiihdon ja mäkitreenin muodossa ihanan, aurinkoisen sään kunniaksi. En tiedä ehkä mitään parempaa kuin hiihtää aurinkoisessa säässä järven jäällä etenkin jos on tyyntä, ja silloin Oliverkin pääsee mukaan purkamaan ylimääräistä energiaa.

fitverstas bridal bootcamp

Ruokavaliossa olen myös pysynyt melko hyvin, tosin joitain poikkeuksia on ollut ja etenkin viime viikolla kun olimme vanhempieni luona, en punninnut grammalleen jokaista suupalaa. Kokonaisuudessaan mielestäni on kuitenkin mennyt todella hyvin ja se on tärkeitä.

Sitten niihin tuloksiin. Olo on tosiaan hyvän syömisen ja treenin ansiosta ollut kevyempi alusta asti. Eilen otin väliaikakuvat ja on niissäkin ehkä jotain muutosta havaittavissa. Etenkin takaa otetussa kuvassa huomaa että selkämakkarat on vähän pienentyneet mikä on ihan mahtava juttu avoselkäisen hääpukuni kannalta. Enemmänkin muutosta olisi varmasti voinut tapahtua mutta olen kyllä tyytyväinen näihin muutoksiin!

fitverstas ennen jälkeen

fitverstas ennen jälkeen

fitverstas ennen jälkeen

Miten teidän muiden hääkuntoprojektit etenee?

7 kommenttia:

 1. Vautsi! Hyvältä näyttää! Nää kuvat ja väliaikatiedot saa mut aina innostumaan ja tsemppaamaan omassakin morsiuskuntoprojektissa, eli kiva kun tälläisiä julkaisuja tipahtelee luettavaksi aina silloin tällöin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Ehkä siellä jotain muutosta on tosiaan tapahtunut ja se kyllä motivoi kummasti eteenpäinkin.. Tsemppiä myös sinne projektille! :)

   Poista
 2. Vyötärö on kyllä mun mielestä saanut jo huikean muutoksen :) tsemppiä jatkoon ja varmasti nämä kuvat motivoi jatkamaan samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla että se myös näkyy että jotain on tapahtunut :) Kiitos tosi paljon tsempeistä ja kuvat kyllä varmasti on yksi iso motivaatiota mutta kaikkein siisteintä tällä hetkellä on se, miten paljon parempi olo on oikeanlaisen Riian ja treenin ansiosta! Miten sitä aina välillä unohtaakin sen ja antaa ruokavalion mennä ihan retuperälle ja lopettaa treenaamisen..

   Poista
  2. Heh, siis oikeanlaisen ruuan :D ei ihan vielä tähän aikaan ole skarpeimmillaan!

   Poista
 3. Vyötäröllä kyllä näkyy muutos! :) Hyvältä näyttää Laura! Ja tsemppiä jatkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee on kyllä kiva kun jotain muutosta näkyy myös kuvissa, tästä vaan eteenpäin samaan malliin :) kiitos tsempeistä! <3

   Poista