maanantai 7. marraskuuta 2016

Jumissa

Sellainen olo minulla on tällä hetkellä hääsuunnitelmien suhteen. Mieli on kyllä positiivinen ja mietin innolla erilaisia ideoita häitä varten, mutta käytännön tasolla en ole saanut pitkään aikaan mitään tehtyä. Eikä minulla myöskään ole mielenkiintoa alkaa tällä hetkellä tekemään mitään käytännön asioita. Onko kellään muulla ollut samanlainen olo hääsuunnitelmien suhteen?

Viime aikoina olen ehtinyt tekemään kaikenlaista muuta hääsuunnitelmien sijaan. Olen muunmuassa...

Viettänyt aikaa ystävien kanssa


Kävimme testaamassa uuden Escape Roomin Tennispalatsissa vanhojen lukiokavereiden kanssa.. Ihan älyttömän hyvää ajanvietettä kaveriporukalla ja oli ihan mahtavaa kun saatiin homma ratkaistua yhteistyöllä! We escaped!


Siivonnut vaatekaapin ja monta lipaston laatikkoa ja kaappia kotona

Vaatekaapista lähti kiertoon lähes puolet vaatteista ja olen aivan tajuttoman ylpeä siististä vaatekaapistani! Kaappi on jo pitkään pursunnut vaatteita, joita en ole käyttänyt aikoihin ja nyt tein oikeasti kunnollisen karsinnan ja siivouksen kerralla. Ihanan vapauttava tunne!

Lukenut kirjoja (ensimmäistä kertaa kesäloman jälkeen!)

Rauhalliset aamut kirjan ja kahvikupin kanssa on parhaita. Normaalisti luen kirjoja lähinnä lomilla, mutta nyt olen lähestulkoon joka ilta laittanut kännykän (Eli Pinterestin, Snapchatin, Instagramin, blogin ja muut sovellukset) sivuun jo hyvissä ajoin ja rauhoittunut illalla kirjaa lukien. Unenlaatu on niin paljon parempaa kun malttaa rauhoittua kirjan ääreen ennen nukkumaanmenoa! Myös rauhalliset viikonloppuaamut ovat menneet kirjan parissa kännykän sijaan.

Fiilistellyt lunta ja luontoa

Viikonloppuna lenkkeiltiin Haminassa meren rannassa aivan upeissa maisemissa. Sekä minä että Oliver ollaan älyttömän innoissaan lumesta ja Suomen luonto on niin älyttömän kaunis. <3

Aloittanut joulufiilistelyt

Samana päivänä kun ensilumi tuli Vantaalle, käytiin Matiaksen ja Oliverin kanssa riehumassa lumessa, jonka jälkeen oli aivan pakko saada glögiä ja pipareita! Ei siis muuta kuin kaupan kautta kotiin ja kotiin fiilistelemään joulun odotusta.

Juhlinut teemabileissä

Työkaverin synttäreitä juhlistettiin 80-luvun tyyliin ja tällä kertaa päätin panostaa asuun kunnolla. Saanen siis esitellä, jumppapirkko 80-luvun tyyliin! Oli aivan tajuttoman hauskat bileet ja ihmiset olivat panostaneet asuihin ihan älyttömästi.



Ihanaa kerätä myös häihin liittymättömiä kuvia tänne blogin puolelle. Jos haluat seurata enemmänkin menoani myös hääsuunnittelujen ulkopuolelta, niin blogin sivupalkin kautta pääsee Instagram-tililleni. Sinne päivittelen melko aktiivisesti kaikkea maan ja taivaan väliltä. Näitä kuvia ja muistoja katsellessa alkoi väkisinkin hymyilyttämään. Ehkei siis olekaan huono juttu, että hääjärjestelyt ovat olleet hetken aikaa holdissa?

Mites te muut? Painatteko jatkuvasti hääsuunnittelujen osalta määrätietoisesti kohti päämäärää, vai onko välillä hiljaisempia kausia?

18 kommenttia:

  1. Mulla on tällä hetkellä ihan samanlaiset fiilikset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on muitakin jotka on samassa tilanteessa. :)

      Poista
  2. Samma här! Blogiin kirjoittelinkin, että tällä hetkellä ei käytännön järjestelyt etene, vaan keskityn fiilistelyyn. :) Ihan turhaa aloittaa näin aikaisessa vaiheessa liiallinen käytännönhössötys.

    Itse oon käyttäny aikalailla resursseja graduun. Ois ihan kiva valmistua hyvissä ajoin ennen häitä, niin ehtis pitää valmistujaisetki :D

    Minäki oon alottanu joulufiilistelyn jo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan hyvä välillä keskittyä ihan vaan fiilistelyyn, en itsekään näe järkeä tehdä vielä tiettyjä juttuja kun häät vasta ensi elokuussa. :)

      Tsemppiä sinulle gradun kirjoittamiseen ja tosiaan olisihan se kiva saada valmistujaiset pidettyä ennen häitä!

      Joulu on jo ihan kohta, ihanaa! <3

      Poista
  3. Samoilla linjoilla ollaan täälläkin! Tosin tuntuu että itsellä menee kaikki aika opiskeluun, tarmoa hääsuunnitteluun ja -väkertämiseen kyllä olisi :D

    Ihanan rauhalliselta ja rennolta kuulostaa sun viimeaikaiset puuhat, ja kauhea nostalgia iski kun mainitsit Haminan. Oon siellä viettänyt lapsuuteni viikonloppuja; se on niin kaunis kaupunki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiskeluun on varmasti hyvä välillä panostaa, kyllä ne hääjärjestelyt ehtii. :)

      Hamina on kyllä kaunis kaupunki, Matiaksen perhe asuu siellä. :)

      Poista
  4. Sama... Kiva huomata että se iskee muillakin näihin samoihin aikoihin :D Listailin mitä kaikkea pitäisi hoitaa ja lista näytti aika loputtomalta, ajattelin että mennään tämä vuosi nyt rennosti ja jospa sitten tammikuussa aloittaisi sen vouhottamisen taas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan tässä ajankohdassa joku että hääsuunnitelmat tuntuu olevan taka-alalla.. :D Tammikuussa itsekin uskon palaavani taas aktiivisemmin hääsuunnittelujen pariin!

      Poista
  5. Minulla oli syys-lokakuussa vaihe, jolloin en tehnyt juuri mitään häiden suhteen. Nyt on taas innostus löytynyt, ja yhdessä miehen kanssa olemme tehneet pitkään roikkuneita isojakin päätöksiä esim. vieraslistan ja budjetin suhteen. Hyvä vaan että oli taukoa välillä, niin nyt jaksaa taas innostua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä varmasti hyvä pitää välillä vähän taukoa, että sitten voi jatkaa taas uudella draivilla hääsuunnittelujen parissa!

      Poista
  6. Ihan samat fiilikset täällä... :) Ja mahtavia kuvia! Kyllä arki voi olla ihanaa! :)

    VastaaPoista
  7. Sama vika täälläkin.
    Loppukesän tiimellyksessä häät tuntuivat olevan lähellä, jo ensi kesänä. Hullua kyllä, pari kuukautta myöhemmin, syksyn pimeimpinä kuukausina ajatus kesähäistä tuntui kovin kaukaiselta.

    Allekirjoitan kuitenkin Kirsi-Marian ajatuksen tauon tarpeellisuudesta. Hyvähän se on ylipäänsä huomata, että elämässä on muutakin kivaa kuin yksi hääjuhla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tauko on varmastikin tarpeen ja tekee hyvää välillä keskittyä johonkin ihan muuhun kuin häihin!

      Ihanaa kuitenkin kuulla että myös muilla on samoja ajatuksia, kyllä se into sieltä varmasti taas löytyy uudelleen! :)

      Poista
  8. Tavallaan joo, mutta ei ehkä tarkoituksella. :D Kuten blogiin kirjoitinkin, elämässä on nyt niin paljon kaikkea, ettei häähössötykselle jää aikaa!

    Tauko kyllä tekee hyvää ja raikastaa omia ajatuksia. Saattaa yllättyä miten hyviä ideoita tauon aikana onkaan muhinut alitajunnassa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se on! Miekään en tätä suunnitellut mutta on niin paljon muuta kivaa menossa niin hääsuunnittelut on jääneet taka-alalla. Tosiaan hyvä välillä näin. ;)

      Poista
  9. Täällä myös! Hääsuunnitelmat etenevät hiljalleen tässä taustalla, mutta viime viikkoihin on mahtunut niin paljon muuta elämää ettei hääjuttuihin ole riittänyt aika eikä energia. Ei sillä, että onhan tässä vielä aikaa vaikka kuinka paljon, eikä järjestelyiden suhteen millään asialla ole ihan mahdoton kiire :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onneksi on aikaa niin ehtii hyvin keskittymään välillä muihin asioihin ilman huolta! :)

      Poista